2021. január 04.
Mancs őrjárat játékok a jatektenger.hu-n

A Mancs őrjárat egy igen népszerű kanadai számítógéppel generált 3D animációs sorozat gyerekeknek a Nikelodion csatornán. Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rabl és Sky hat szuperautó, amelyet a technológiai szempontból kiváló tízéves Ryder fiú vezet. Feladatuk a rend és béke fenntartása a Kaland-öbölben (Adventure Bay).

[wp_ad_camp_1]

Mancs őrjárat játék sora várja Önt is a jatektenger.hu weboldalon, tehát kattintson bátran ide és tudjon meg mindent arról, hogy hogyan rendelhet mancs őrjárat játékokat és mennyibe kerülnek ezek. Weboldalunkon néhány kattintásba kerül a rendelés. Marshalltól kezdve, aki tűzoltó, egészen Chase-ig, aki rendőr, mindegyik kutyus egyedi személyiséget és készségeket hoz ennek a csapatnak. Ily módon megmutatják a csapatmunka és a példamutató viselkedés fontosságát, amelyek a játékokban is visszatükröződnek. Szerbiában, Montenegróban, Bosznia-Hercegovinában és Észak-Macedóniában a sorozatot szinkronizálták és 2013. november 25-én indult a Nikelodeon csatornán.  A mesét hazánkban is közvetítik méghozzá a Minimax rajfilm csatornán, és nálunk is igen népszerű a gyermekek körében.

A mancs őrjárat játékok között talál habszivacs szőnyegeket, plüssöket, játékfigurákat kirakót és egy egész pályaszettet is, ha valami komolyabbal szeretné meglepni gyermekét. Amennyiben megtekintené a teljes mancs őrjárat kínálatot vagy az árakról tudna meg többet nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk és minden infót megtalál nálunk néhány kattintással. Ha kérdései lennének a rendeléssel, az árakkal vagy a mancs őrjárat figurákkal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálaunkkal elérhetőségeink egyikén, és csapatunk nagyon szívesen válaszol majd minden feltett kérdésre ami a játékokkal kapcsolatos. Rendeljen mancs őrjárat játékokat gyermekeinek és garantáltan imádni fogják.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs