2020. szeptember 07.
Maggie Marilyn 2021-es kollekciója

Maggie Hewitt mindig is hatásos tervező volt abban a tekintetben, hogy a Maggie Marilyn ultra-elegáns ruháira nyomta rá a fenntarthatóság tűjét. Szezonról szezonra Hewitt zöld újításokkal készül, és ez a kollekció sem más. Bár az elmúlt fél évben zűrzavar és nehézségek támadták a világot – és főleg a divatipart, Hewitt erre az időre úgy tekint, mint lehetőségre, hogy „elmélyedjünk gyökereinkben, helyreállítsuk életünket és jobb alapokat építsünk a hosszú jövőre”.

[wp_ad_camp_1]

A tervező gondolatai teljes körben utalnak egy Rupi Kaur „A nap és virágai” című versére, amely Hewittot inspirálta, miközben elkezdte tervezni kollekcióját. Noha négy évvel ezelőtt írták, a vers így hangzik: „Életem egyik legnagyobb és legnehezebb éve volt. Megtudtam, hogy minden ideiglenes.”

Hewitt leírta, hogy a kollekciót a versben emulált sok érzelem – szeretet, szívfájdalom, remény, félelem – jegyében tervezték, azonban a visszafogottság és a „divat mohóságától való eltávolodás” volt a szezon két legkiemelkedőbb változása. Ez a kollekció az eddigi legszűkebb kollekció, mivel Hewitt a megfontolt darabok tervezésére összpontosít, szemben a teljes megjelenéssel. Például egy újrahasznosított pamut rózsaszín bunda blézer volt megtekinthető, hosszúkás ingek laza fodrokkal vagy lenge mezruhák, amelyeket bármikor fel lehet venni. Ezen túlmenően, a jövőre nézve a tervező arra összpontosít, hogy „lehetővé tegye egy nagyszerű stílus eladását, hogy ne kelljen azt mondania, hogy „hogyan lehetne bevételt szerezni ezzel a darabbal”. Hewitt továbbra is előre lép a környezetbarát szövetekkel, üdítő a „kevesebb több” szándéka egy olyan iparágban igazán fellendítő, amely folyamatosan nyomja az újdonságokat. Mindenkinek ajánljuk ezt a kollekciót, akinek szintén fontos a fenntarthatóság.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs