2021. október 06.
Madárriasztó választék várja webáruházunkban

A madárriasztó forrásból körkörös hullámokban terjedő ultra-nagyfrekvenciás hanghullámok jellegéből adódóan a több hangszórós egység gondoskodik a hanghullámok átfedéséről, teljes lefedettséget biztosítva. Az ultrahangos galamb- és madárriasztók, amelyek kombinálják az ultrahangot vészjelzésekkel, villogó fényekkel és ragadozóhívásokkal, kétségtelenül egy szuper termék, amely ideális lehet bizonyos helyszíneken.

Madárriasztó vár mindenkire a sunikft.hu weboldalon tehát nézzen be ide és tudjon meg mindent a minőségi madárriasztókról amelyeket olcsón megvásárolhat weboldalunkon. Nyilvánvaló, hogy a kombinált egységek fajspecifikusak, és emberi zavarásuk potenciálja alapján ezeket a termékeket is erősen kontextus-specifikusnak kell tekinteni. Az ultrahangos madárriasztókat olcsón lehet üzemeltetni, körülbelül 10 watt áramot fogyasztva, és a legtöbb esetben gyakorlatilag karbantartásmentesek. A termék nem halálos és környezetbarát is. Az ultrahangos galamb- és madárriasztók nem drágábbak, mint más elektronikus ijesztőeszközök, és gyorsan és egyszerűen felszerelhetők anélkül, hogy speciális képzést igényelnének.

Az ultrahangos madárriasztók hatékonyan használhatók sok madárfajjal (a gyártó szerint), de mint minden ijesztőeszköznél, szükség lehet más elrettentő- és ülésgátló eszközökkel együtt, hogy átfogó ellenőrzési rendszert biztosítsanak. A megszokás (azaz ahol a madarak hozzászoknak a tartós és gyakori expozíció által kibocsátott hangokhoz) mindig probléma az ijesztőeszközökkel, és az ultrahangos eszközök sem különböznek egymástól. A hatékonyabb működés érdekében a DEFRA azt javasolja, hogy a terméket rendszeresen mozgatni kell. Amennyiben többet tudna meg a madárriasztókról és rendelni szeretne megéri benézni weboldalunkra, a sunikft.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs