2020. június 25.
M4 sport műsorok minden mennyiségben!

Az M4 sport az egyik legkedveltebb sportcsatorna hazánkban, és a világ legfontosabb sporteseményeit is ezen a csatornán tekintheti meg, legyen az futball, kézilabda, vagy éppen forma-1.

[wp_ad_camp_1]

M4 sport műsorai megtekinthetők a musor.tv weboldalon, és itt megtalálhatja azt is, hogy melyik műsor hány órakor kezdődik. Weboldalunkon az egész heti sportműsort is megtekintheti, ha már előre szeretne tervezni. Az M4 Sport az első sporttelevízió Magyarországon, amelynek műsorainak felirata a teletextben is megtalálható, a 444. oldalon. Az MTVA automatikus beszédfelismerő rendszert használ élő közvetítésekhez. A Duna World feliratát ezért 2015. július 1-je óta áthelyezték az 555. oldalra. A csatorna azonosító embléma ezzel a nemzetközi műsorok egységes képek (pl. Formula 1) miatt nem a bal, hanem a jobb felső sarokban helyezkedik el. Az M4 Sport volt az első független képpel rendelkező állami televízió a 2012-es képfrissítés óta. Később az M1 és az M5 is kapott egyet. Az M4 Sport volt az első, aki az első három csatorna után változtatott és más logót használt (ferde vonalak és nem azonos hosszúságúak).

A párhuzamos adások esetében a fontosabb műsort az M4 Sport sugározza, míg a másikat általában a Duna World vagy a Duna mutatja be. A 2016. augusztusi Rio olimpiai játékok során az M4 Sport kizárólag az olimpia eseményeit közvetítette, míg az egyéb sporteseményeket, valamint az M4 Sport magazin műsorait az M5 ugyanebben az időben mutatta.  Naponta egy perces napi híreket is közvetít a csatorna az M1 aktuális csatornájáról. Amennyiben többet tudna meg az M4 sport műsorairól kattintson bátran a musor.tv-re és itt megtekintheti, hogy a műsorok hány órakor kezdődnek. Weboldalunkon akár az egész heti műsort is megtekintheti. Az M4 sport műsorán arra is van lehetőség, hogy HD minőségben tekintse meg a műsorokat.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs