2020. szeptember 19.
M1 műsor az online műsorújságban!

Az M1 (M Egy) egy magyar televíziós csatorna, amelynek tulajdonosa és üzemeltetője a Magyar Televízió. Nagy felbontásban is sugározzák a csatornát. Ez volt a legnézettebb hazai csatorna Magyarországon, és az adásvétele 97% volt. 2015. március 15-én az M1-et 24 órás hírcsatornaként indították újra, vagyis az összes egyéb műsor ekkortól átkerült a Dunához.

[wp_ad_camp_1]

M1 műsor megtekinthető teljes egészében a musor.tv weboldalon, tehát ha előre tervezne és többet tudna meg arról, hogy a hétvégén milyen érdekes műsorokat nézhet meg az M1-en, akkor itt a helye nálunk hiszen mindent megtudhat. 1994-1997 folyamán délben 12:00 és 15:30 között volt a délutáni programblokk. A szórakoztató műsorokat hirdetések nélkül sugározták. Hétköznaponként a következő műsorokat tekintheti meg az M1 csatornán: Ma reggel, Család-barát (magazin), Ridikül (beszélgetős műsor), A Következő! (A Next One magyar formátuma!), Híradó (Hírek), Sporthírek (Sport Hírek), Időjárás (Időjárás előrejelzés) stb.

Az M2 csatorna sugárzása 1971-ben kezdődött. Kezdetben kiegészítette és megismételte az M1 műsorstruktúráját, a 2000-es évek elejétől kulturális és oktatási csatornává vált, 2012 óta pedig fokozatosan átalakult gyermekcsatornává. 2015. március 15-én az M2 csatorna átalakult M2 Petőfivé. 2015 júliusában indult el a negyedik sporttal foglalkozó tematikus csatorna, az M4 Sport néven, amelyben a legfontosabb sportesemények mellett a 16 kiemelkedő magyar sport is nagy szerepet játszik, természetesen ezt a csatornát is megtalálhatja weboldalunkon. Amennyiben megtekintené az M1 heti vagy mai napi műsorait mindenképpen keresse fel a musor.tv weboldalt, nem fogja megbánni.  Weboldalunkon azt is megtekintheti majd, hogy melyik M1 műsort sugározzák HD felbontásban.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs