2020. augusztus 06.
Louis Vuitton 2021-es tavaszi férfi kollekciója

A múlt hónapban Sanghajban tartott bemutatót követően Virgil Abloh nemrégiben a Tokió-öböl hajóterminálján mutatta be teljes tavaszi férfi kollekcióját a Louis Vuitton számára. A bemutató mintegy 60 új külsőt tartalmazott, amelyeket korábban még nem láttak.

[wp_ad_camp_1]

A meghozott biztonsági intézkedések közepette csak 180 vendégből álló kis tömeg volt  jelen, ülőhelyekkel egy szabadtéri helyszínen. A vendégek arcmaszkot viseltek, a kiállítás személyzete pedig maszkot és arcvédőt is viselt. Ezek a különbségek sokkal visszafogottabb hangulathoz vezettek, mint a tavalyi divatbemutatók, ám Abloh mindent megtett, hogy színes, vidám kollekcióval könnyítsen a dolgokon. A kék, rózsaszín, piros és sárga élénk tónusú szabott öltönyöket hipnotikus fekete-fehér kockás mintákkal dobták fel. Johnny Depp Willy Wonka-jára emlékeztető kalapokat és napszemüvegeket is láthattunk a kollekció részeként, amelyek felidézték azt a ruházatot is, amelyet LeVar Burton viselt a „Star Trek: The Next Generation” c. filmben.

Abloh a bemutatót mintegy parádésnak képzelte, a modellek kis csoportokban jelentek meg, és szabadon haladtak a hosszú kifutón. Útközben néhányan táncoltak, mások megfigyelték a felfújható anyagokat, és mások még egymással is beszélgettek, míg mások mintha kissé céltalanul vándoroltak volna. Ezt az ünnepi hangulatot tükrözte az esemény lezárásaként a finálét követő tűzijáték. És bár összességében nem biztos, hogy elég volt ahhoz, hogy a vendégeket kiemeljék a zavarból, amelyet a 2020-as év hozott, ez legalább egy pillanatnyi könnyedséget hozott az életükbe. “Mivel az összes rendezvényt, kirándulást és fesztivált idén lemondták, ez csak egy átlagos nyárnak érződött” – írta az Instagramon Motofumi “Poggy” Kogi, aki a kiállítás vendége volt. “Ennyi idő után tűzijátékot látni viszont egy igazi csoda volt. Az egész nyarunkat feldobta.”

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs