2022. július 17.
Liposzómás C-vitamin a jobb felszívódás érdekében

A kellő mennyiségű és minőségű vitamin pótlás elengedhetetlenül fontos annak érdekében, hogy a szervezet ellen tudjon állni a különféle fertőzéseknek, baktériumoknak, vírusoknak és megbetegedéseknek, valamint, hogy megfelelően funkcionáljon. Ha minőségi C-vitamin pótlásra van szüksége, akkor azt javasoljuk, hogy használja a GyógyVarázs Liposzómás C-vitamint!

Liposzómás C-vitamin tökéletes választás mindazok számára, akik nem az első megfelelőnek tűnő C-vitamin készítményt veszik le a polcról, hanem egy igazán minőségi, jól hasznosuló vitaminkészítményt szeretnének alkalmazni. A Liposzómás C-vitamin többek közt azért jó választás, mert egyenletesen és a lehető legnagyobb dózisban szívódik fel. Ez úgy lehetséges, hogy a C-vitamin sejtmembrán azonos burokkal védett, így nem kell tartani az oxidatív károsodástól. A különleges, Bálint-féle liposzómális gyártási technológiának köszönhetően a C-vitamin egyenletesen és fokozatosan hasznosul a szervezetben, így az esetleges többlet dózis nem ürül ki a szervezetből a vizelettel együtt, hanem megfelelő időben teljes mértékben hasznosul.

Mindezeknek köszönhetően a GyógyVarázs Liposzómás C-vitamin rendkívül magas hasznosulási rátával rendelkezik. A hagyományos C-vitaminok esetében ezer milligramm vitaminból körülbelül háromszáz-négyszáz milligramm hasznosul, míg a maradék vitamin hasznosulás nélkül távozik a szervezetből a vizelettel együtt, tehát pocsékba megy. A kellő mennyiségű és minőségű C-vitamin pótlásnak köszönhetően a krónikus betegségek kialakulásának esélye csökken és a szervezet sokkal ellenállóbbá válik a fertőzésekkel szemben. Ha bővebb információkra van szüksége és szeretné megtekinteni a kínálatot, akkor látogasson el a gyogyvarazs.hu webáruházba!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs