2021. május 07.
Life tv – teljes műsorújság online

A Life TV-n a Raktárvadászok című műsort minden este nézheti. A Raktárvadászok egy amerikai reality televíziós sorozat, amelyet az RDF USA (később Zodiak USA) és a Richard Dominick Productions készített a truTV számára a Detroitban családi tulajdonban lévő és működtetett zálogház és brókercég mindennapi működéséről.

[wp_ad_camp_1]

Life tv műsor teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát ha önt is érdekli a raktárvadászok című műsor akkor itt a helye nálunk. A sorozat bemutatója 2010. augusztus 16-án kétmillió nézőt vonzott, és ezzel rekordot döntött a truTV valaha legnézettebb sorozatpremierjeként. A Les Gold egy harmadik generációs zálogügynök és üzletember, valamint egy zálogügynök unokája, aki egykor a Sam’s Loans tulajdonosa volt, egy mára megszűnt zálogház a detroiti Michigan Avenue-n. Les először 1978-ban nyitotta meg az amerikai ékszerüzletet az Oak Parkban, a 8 Mile Road úton, a Green Eight bevásárlóközpontban, 1993-ban költözött jelenlegi helyére. 2011-ben a cég egy második helyre terjeszkedett, amikor megszerezte a Premier Jewelry and Loan-t ​​Pontiacban; az új helyszín a sorozat ötödik évadának első epizódjaiban, valamint a hatodik évad két epizódjában szerepelt.

Les egyetlen fia, Seth, a Michigani Egyetem hallgatója, és a zálogház társtulajdonosa az iskola befejezése óta. Seth kezeli az üzlet marketing részlegét, és azt állítja, hogy ha nem ő lenne, akkor az üzlet egyetlen marketing kampánya sem teljesülhetne. Les lánya, Ashley, a Michigan State University-n szerzett diplomát az üzleti igazgatásról, és az Amerikai Gemológiai Intézetben szerezte diplomáját gyémántkutatóként. Ashley az American Jewelry társtulajdonosa és több mint tizenöt éve dolgozik ott. A testvérek közötti rivalizálás közte és Seth között számos epizód közös eleme. További részleteket a sorozatról a musor.tv weboldalon talál.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs