2016. augusztus 13.
Lézerblokkoló és radardetektor a nyugodtabb vezetésért

Szeretne egy olyan műszer birtokába jutni, amelynek a segítségével elkerülheti a gyorshajtásért járó megbírságolást? Nyilván Ön sem szívesen fizetne ki nagyobb összegeket azért, mert óvatlanul átlépi a sebességhatárt. Erre az esetekre pedig tökéletesen megfelelhet egy lézerblokkoló vagy egy radardetektor. Ezeket a készülékeket pedig kifejezetten kedvezményes áron szerezheti be a Kovács Autóalkatrészek webáruházából, ahol egyébként is kizárólag jó minőségű alkatrészeket vásárolhat meg.

[wp_ad_camp_1]

A lézerblokkoló és radardetektor egyformán azt a célt szolgálják, hogy felhívják a vezető figyelmét a közelben elhelyezett sebességmérő készülékekre. A lézerblokkoló hatástalanítja a lézeres sebességmérő készülékeket, míg a radardetektor érzékeli a trafipaxot, és figyelmezteti arra a gépjármű vezetőjét. Mára már ezek a készülékek teljesen legálisan megvásárolhatóak és beszerelhetőek a gépjárművekbe, így megéri megfontolni a megvásárlásukat, hiszen sokszor akár nagyobb összegű bírságoktól, de legalábbis rendőrségi ügyektől mentesíthetnek minket. Természetesen a lézerblokkoló és a radardetektor is többféle árkategóriában kapható, de annyi bizonyos, hogy akkor fog a legjobban járni, ha a Kovács Autóalkatrészek webáruházából rendeli meg a gépjárműre felszerelni kívánt készüléket.

Amennyiben tehát Ön is elérkezettnek látja az idejét, hogy beszerezzen egy lézerblokkolót vagy egy radardetektort, akkor látogasson el még ma a Kovács Autóalkatrészek webáruházába, amelyet megtalálhat a www.alkatreszek.hu weboldalon! Bármilyen további felmerülő kérdés, kérés vagy probléma esetén pedig vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal a +36 62 468 444-es telefonszámon vagy az info@kovacsauto.hu e-mail címen! Személyesen megtalálhat minket Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 87. sz. alatt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs