2020. október 19.
Légtisztító berendezés otthonra!

Mire kell figyelnie, amikor légtisztítót vásárol? Egyéni igényeitől függően bizonyos jellemzőket érdemes figyelembe vennie a légtisztító vásárlása előtt.

[wp_ad_camp_1]

Légtisztító berendezés kedvező áron rendelhető a fisherklima.hu weboldalon tehát nézzen be bátran weboldalunkra és megtalálhatja a berendezéseinket, az árainkat és azt is, hogy miért hasznos egy ilyen készülék.  Milyen levegőminőségi problémái vannak? Ha gyakran szenved allergiában, asztmában vagy más légzőszervi betegségekben, keressen egy jó minőségű légtisztítót a részecskék befogására és semlegesítésére. Ha csak javítani akarja a levegő minőségét általában a por és az állati szőr csökkenése érdekében, akkor a légtisztító pénzt takarít meg. Ha el akarja távolítani a szagokat, keressen olyan légtisztítókat, amelyek aktív szénszűrővel rendelkeznek. Milyen gyakran hajlandó cserélni a szűrőt? Annak érdekében, hogy a légtisztító hatékonyan végezhesse munkáját, lépést kell tartania a szűrőcserékkel. A különböző egységek eltérő ajánlott szűrőcsere-intervallumokkal rendelkeznek. Ha egy egységen 2 típusú szűrő van, akkor ezeknek eltérő váltási időkre lehet szükségük.

Hány négyzetméteres a lakása? A legtöbb tisztító a gyártó által ajánlott lefedettséggel rendelkezik. Keressen olyat, amely megfelel vagy meghaladja a szobája négyzetméterét. Ezenkívül keresse meg az ACH (légcsere óránként) sebességet, amely azt mutatja, hányszor képes egy tisztító egy óra alatt kiszűrni a szoba levegőjét. Azok, akiknek legalább 4 ACH-aránya van, a legjobbak allergiára és asztmára. Hova tegye? Ha szobáról szobára szeretné áthelyezni a készüléket, keressen fogantyúval és kerekekkel ellátott egységet. Keressen fel minket a fisherklima.hu weboldalon és itt megtekintheti teljes kínálatunkat is, valamint többet tudhat meg a légszűrőkről.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs