2022. október 09.
Legjobb olasz strandok információi egyhelyen!

A festői Cala Pulcino az olaszországi Pelagie-szigetek közül a legnagyobb Lampedusán található. Fél órát kell gyalogolni sziklákon és sűrű növényzeten keresztül, hogy odaérjen a strandhoz, de érkezéskor porszerű homokkal, lenyűgöző kilátással és a végtelen kék Földközi-tengerrel lesz megjutalmazva.

A legjobb olasz strandok információi megtekinthetőek az axa-assistance.hu weboldalon, tehát ne habozzon, látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent a szebbnél szebb olasz strandokról. Cala di Volpe a szardíniai Costa Smeraldán található, amely az egyik legszebb (és legdrágább) tengerparti szakasz egész Olaszországban. A strand Bermuda-kék vizéről és a mögötte lévő elbűvölő Hotel Cala di Volpe üdülőhelyről híres, bár nem kell vendégnek lenni ahhoz, hogy ott úszhasson. A Korzika és Szardínia közötti Maddalena-szigetcsoportban található Isola di Spargi tengerpartja szinte összetéveszthető a trópusi Tahitivel. A strandokat itt nem szegélyezik drámai sziklák, mint Olaszország legtöbb más területén; ehelyett pálmafák és buja szigeti növények állnak mögöttük. A sekély, türkizkék víz tökéletes a sznorkelezéshez, az ezüstös homok pedig egész napos napozást tesz lehetővé. Ez a rendkívül félreeső strand a látványos Riviera del Conero területén csak transzferrel vagy hajóval érhető el Porto Numanából. A part finom, fehér kavicsokból áll, amelyek a feltűnő, smaragdzöld Adriába vezetnek. A legjobb kilátás az óceánról nyílik, ahol megcsodálhatja a Monte Conero meredek fehér szikláit, amelyek a tengerpart fölé magasodnak.

Az azonos nevű szállodán keresztül szárazföldön vagy Mattinatából hajóval megközelíthető Baia delle Zagare olyan félreeső és exkluzív, amennyire csak lehet. A meredek mészkősziklák által védett, fél mérföldes strand mindössze napi 30 látogatót tesz lehetővé a szálloda vendégei között, így partvonala érintetlen és állandóan zsúfolt marad. Amennyiben többet szeretne megtudni, nézzen be még ma az axa-assistance.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs