2021. december 25.
LED panel olcsón online

A 2×2 láb és 2×4 láb méretű világítótesteket már jó ideje lineáris fénycsövekkel világítják meg. Ezeket a lámpatesteket gyakran LED paneleknek nevezik. A LED panelek az álmennyezet feletti AC kábelekhez vannak kötve.

LED panel olcsón online rendelhető az egloshop.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk és tekintse meg a jobbnál jobb paneleket méghozzá olcsón.  A Led panel olyan alkatrészeket tartalmazhat, mint például fémlemez ház, fénycsöves előtét, fénycsövek és optika, hogy a lámpákon keresztül keltett fényt vizuálisan kényelmessé alakítsák a felhasználási környezetben. A lámpatestek világszerte elterjedtek a kereskedelmi épületekben és az ipari helyiségekben. Mindazonáltal a hagyományos fénycsövek életciklusa jelentősen rövid, valahol 3000 órától 4000 óráig tart, és viszonylag alacsony teljesítménytényezővel rendelkeznek, ami viszonylag magas energiafogyasztás problémájához vezet. Ezen kívül az eltávolított világítótestek vagy alkatrészek hulladékáramot vonnak be ártalmatlanításra vagy újrahasznosításra. Az ártalmatlanítás komoly környezeti aggályokat vet fel az eltávolított alkatrészekben található veszélyes vagy mérgező anyagok miatt, amelyek közé tartozik a fénycsövekben lévő higany és az előtétekben lévő vegyszerek, például polikrómozott bifenilek.

A fénykibocsátó diódák (LED-ek) egyre elterjedtebbek az általános világítási alkalmazásokban, például irodaterekben és konferenciatermekben. A LED-es lapos paneles lámpa az elmúlt évek innovatív világítási terméke. Az álmennyezetek a kereskedelmi, irodai és üzlethelyiségek nagy részét teszik ki. A LED panellámpát úgy tervezték, hogy elegendő megvilágítást biztosítson a jelenlegi, változó fényintenzitású vagy lux-szintű fluoreszkáló lámpatestek helyettesítésére. További részletekért és panel rendelésért nézzen be az egloshop.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs