2020. október 23.
Lakásbiztosítás és otthonbiztosítás a Generalitól

A lakásbiztosításnak köszönhetően otthonában biztonságban érezheti magát és nem kell tartania a váratlan eseményektől, hiszen a biztosító fizet, ha kár éri. Sajnos a mai napig vannak olyanok, akik nem kötnek biztosítást, netán nem megfelelőt kötnek. Pár dologgal ugyanis nem árt tisztában lenni!

[wp_ad_camp_1]

Lakásbiztosítás és otthonbiztosítás – Tagadhatatlan, hogy az ember legfontosabb értéke az élete. Ezután következik az ingatlan, melyért gyakran évtizedekig, de legalábbis hosszú évekig küzd az ember. Sajnos a mai napig hallani olyan történeteket, miszerint egy család elvesztette minden értékét egy tűzvészben vagy komoly károk keletkeztek otthonában. Sajnos biztosítás nélkül mindent a lakás tulajdonosnak kell állnia, így akár több millió forintot ki kell fizetni saját zsebből a károk helyrehozatalára. A lakásbiztosítások terén gyakran találkozni olyan esettel, mikor valaki azért nem akar lakásbiztosítást kötni, mert társasház biztosítással rendelkezik. Érdemes tisztában lenni vele, hogy ez nem jelenti azt, hogy az épületben lévő ingóságok is biztosítva vannak. Az ingóságokra célszerű külön vagyonbiztosítást kötni.

A lakásbiztosításokról érdemes tudni, hogy minden évben indexálódnak. Ennek oka az infláció. Viszont pár évente célszerű felülvizsgálni a szerződést, hogy a biztosított értékek valóban arányban álljanak a meglevő vagyontárgyakkal. A Generali online platformján, a generali.hu weboldalon akár online is megkötheti lakás-, és otthonbiztosítását. Az alap lakásbiztosítás is sok kár ellen védelmet nyújt, azonban a védelem tovább növelhető különféle kiegészítő szolgáltatásokkal. A generali.hu weboldalon igényeinek megfelelő egyedi lakásbiztosítást köthet, melynek köszönhetően otthona teljes biztonságban lesz!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs