2017. március 27.
Kültérit és beltéri biztonsági ajtó kedvezményesen!

Ne bízza a véletlenre lakása biztonságát, egyedi gyártású, MABISZ által minősített
magyar biztonsági bejárati ajtó várja az ajtoneked.hu-n. Számtalan modell közül választhat, melyeknél a biztonság garantált, az árak jutányosak, a kedvezmények imponálóak.

[wp_ad_camp_1]

Biztonsági ajtó, kültérit vagy beltérit keres, mindenképp tekintse meg a kínálatot! 15 év garanciát biztosítunk a szerkezetre. Ráadásul, egyes ajtótípusaink a fokozottabb biztonság érdekében tűzálló burkolattal is rendelhetőek igény esetén. Kínálatunkban megtalálhatja az önnek megfelelőt, az 5 perces áttörési, illetve áthatolási védelmet nyújtó ajtóktól kezdve egésze a 20 perces védelmet nyújtókig. A nálunk kapható beltéri biztonsági ajtók maximálisan megfelelnek a biztonsági követelményeknek, mivel rendelkeznek leemelés és befeszítés elleni védelemmel, minden típus csapdazár nyelves, kéttollú kulccsal záródó, oldalirányba reteszelő zárral van ellátva főzárként. A szerkezetük, idomacélból készült és egyedi, bronzperselyen forgó, hegesztett ajtópántokkal van ellátva.

Nem csak tartósak és erősek, de természetesen a látvány fontosságáról sem feledkezhetünk meg, az ajtók külső felületét borító dekorlemez burkolat a 10 legnépszerűbb színből választható. Nem csak minőségi termékre számíthat, hanem szakszerű szolgáltatásra is. Beszerelő csapatunkra számíthat a megrendelt nyílászárók megfelelő beszerelésénél is. Csapatunk egy évtizede része a hazai nyílászáró és építőipar piacának. Több éves szakmai tapasztalattal és nagy termékismerettel rendelkezünk és mindenre kiterjedő szakszerű szolgáltatást nyújtunk. Ajánlat készítő és tervező kollégáink segítenek megtalálni az a terméket, amire a leginkább szüksége van. Válassza a nyugalmat és a teljes körű védelmet! A megfizethető árat és a megbízható minőséget!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs