2022. augusztus 09.
Különleges sétahajózás a Balatonon

A Balaton a magyarok számár a magyar tengert jelenti. A többségnek csodás emlékei vannak a Balatoni pancsolással, lángos és palacsinta evéssel kapcsolatban. A szerencsésebbek már hajókáztak a víz felszínén. Ha számodra ez az élmény eddig kimaradt, akkor itt az ideje bepótolni!

Sétahajózás Balaton nagyszerű élményekkel! A hajókázás, különösen a naplementében igazán romantikus élmény, amelyért biztosan odáig lesz párod. A Phoenix két árbocos klasszikus vitorlás egyik legromantikusabb programja a naplementében való hajókázás. A fedélzeten csak egymásra kell koncentrálnotok, nem zavar meg titeket semmi. A zenét a hullámok moraja szolgáltatja. A naplementés vitorlázás program két órán át tart, ennyi idő alatt bőven van időtök egymásra hangolódni és a tájban gyönyörködni. A túra során pezsgőt és pogácsát szolgálnak fel, így a pocak sem marad üresen. A Phoenix nem csupán romantikus, naplementés túrákra indul, hanem sétahajózásra, sőt csapatépítő tréningek és osztálykirándulások helyszínéül is szolgál. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt felejthetetlen élmény a vitorlázás.

Impozáns méreteivel a Phoenix elnevezésű hajó már a kikötőben is lenyűgöző élményt nyújt, de a tó közepén, körülvéve a hullámokkal igazán egyedülálló élményt nyújt. Ha szeretnél kiszakadni a szürke mindennapokból és eleged van az állandó mókuskerékből, akkor érdemes részt venni egy balatoni sétahajózáson a Phoenix fedélzetén. A fedélzeten sétálva, a hullám morajlást hallgatva, ahogy a lágy szellő simítja az arcodat, úgy érezheted, mintha egy relaxációs gyakorlaton vennél részt. Pedig nem! Ez a valóság! Ha szeretnél bővebb információkat megtudni a balatoni sétahajózás kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a yachtparty.com weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is találsz!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs