2021. szeptember 28.
Kubai nyaralás kedvezményes áron online!

Kubában látni fogja az utcán játszó gyerekeket, a vintage autókon dolgozó férficsoportokat, minden sarkon a helyi pékségeket és az utcai árusokat, akik friss gyümölcsöt árulnak. Sok ember azzal a nézettel él, miszerint a kubaiak nyomorúságosak és rosszul élnek. Míg egyes helyek meglehetősen lepusztultak, a kubai emberek általában boldogok ugyanúgy, mint mi.

Kubai nyaralás az invia.hu weboldalon vár mindenkit tehát megéri benézni hozzánk ha ön is régóta Kubába vágyik már.  Egy napos kirándulás Havannából Vinalesbe kötelező, ha Kubában tartózkodik. A Havanna -ból származó Colectivos olcsó módja annak, hogy Viñales-be és vissza eljusson – ez egy másik ok, amiért Kuba remek hely az utazásra, ha szűk költségvetése van. A Viñales-be vezető út egy csodálatos vidéken vezet végig, amely egyenesen úgy néz ki, mintha egy film lenne.  Ha már ott van, lovagolhat, kirándulhat, túrázhat biofarmokon, megnézheti, hogyan készülnek a kubai szivarok, vagy csak sétál a szép városban. A búvárkodás Kubában az egyik legjobb dolog, amit lehet csinálni. Ha minősített búvár, felfedezheti az ország legjobb és legtisztább vizeit. Kuba egyik legjobb merülési helye a Disznó-öböl.

Itt búvárkodhat, ha Varaderóba utazik. Sokan azt gondolják, hogy ha Kuba és az Egyesült Államok közötti tárgyalások tovább haladnak, a nagyvállalatok végül a szigetre terjeszkednek, és véget vetnek annak egyediségének, mint a McDonalds és a Starbucks által érintetlen hely. Bár ez egyelőre távolinak tűnik, minél tovább vár, annál másabb lesz, mint az USA-Kuba közeledés előtt. Bár lassú ütemben, az ország változik, egyre több szálloda épül a növekvő szállásigény kielégítésére, és egyre több család fektet be házának javításába. Amennyiben többet szeretne megtudni és szívesen látogatna el Kubába nézzen be az invia.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs