2022. június 23.
Kreatív gyerekszoba autópályás szőnyeg segítségével!

A gyerekszoba igen fontos része a gyerekkornak, hiszen egy kényelmes, biztonságot nyújtó kis birodalom kiegyensúlyozottságot nyújt a gyerekeinknek. Amikor valóban fontossá kezd válni a gyerekszoba stílusa, az az óvodás és iskolás kor kezdete. Ilyenkor már saját akaratuk, saját kis ízlésviláguk és érdeklődési körük van.

A kisfiúkat az autók érdeklik, a kislányokat a Barbie babák és ez így van rendjén. Sajátos gyerekszoba pedig a nemekhez illő berendezésekkel lesz tökéletes és komfortos. De hogyan rendezzük be a gyerekszobát, hogy az kreatív és barátságos legyen?

Egy biztos: egy autópályás szőnyeg mindenképpen jó választás lesz.

Autópályás szőnyeg nem csak fiús, hanem lányos színben és mintázattal is kapható. Egy rózsaszín, Barbie birodalom autópályás szőnyeg csodaszép alapja lehet egy lányos szobának is. A kisfiúknak pedig vagány zöld, kék, szürke, tipikus fiús színek, melyek visszaköszönhetnek az autópályás szőnyegen.

Egy autópályás szőnyeg kreativitásra ösztönzi a gyerkőcöket. Megannyi fantáziadús játék játszható rajta, nem csak autókkal, hanem Barbie babákkal és egyéb kis játékokkal is.

Vásárolhatunk belőle padlószőnyeg és nyírt szőnyeg típusokat is. Az autópályás padlószőnyeg a játékos gyerekszobák kulcsa, a nyírt, autópályás szőnyeg pedig kisebb méretekből is állhat. Ha elegendő csupán egy ágyelő gyerekszőnyeg, akkor is választhatunk például egy 70×100 cm darabot belőle. Az autópályás szőnyegnek egy gyerek sem tud ellenállni, ami rögtön jó kedvre deríti őket az iskolából hazaérve. Az anyukák és apukák is nyugodtabbak, ha a gyerek biztonságban érzi magát és nem a hideg padlón, hanem a meleg, puha szőnyegen tölti a játékidőt.

Az autópályás szőnyeg mindig rövidszálú, hogy a kisautók ne akadjanak meg benne, mint tegyük fel egy shaggy szőnyegben. Könnyű így takarítani is, porszívózni és leporolni. Nem csak szemet gyönyörködtető, hanem nagyon praktikus is a gyerekeknek, s szülőknek is.

Csillapítja az esésekből származó ütéseket, sőt, az emeleteken elhelyezett autópályás szőnyeg igencsak hasznos a zajcsillapítása miatt is. Kényelmes és puha felülettel szolgál a rajta játszó gyerekeknek. Válasszunk polipropilén gyerekszőnyeget, mert ez az anyag antisztatikus, jó választás az allergiás gyermekeknek is.

Az emlékezetes gyerekkor egy inspiráló gyerekszobában történik. Egy olyan gyerekszoba, ahol valóban jól érzik magukat csemetéink, harmonikus színvilágú, kényelmes, biztonságot jelentő hangulatú.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs