2019. november 06.
Közel a szakítás? – Előjelek, amik előre jelzik a kapcsolat végét

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, azonban bizonyos jelek előre jelzik, hogy nagyobb a baj és hamarosan talán újra szingli leszel.

[wp_ad_camp_1]

Írhatnánk arról, hogy eltűnik a testiség, de most olyan példákat említünk, ami nem feltétlenül egyértelmű. Az hamar feltűnik a páros tagjainak, ha eltűnik életükből a lepedőakrobatika. Azonban arra sokan csak későn eszmélnek rá, hogy a kommunikáció teljesen megváltozott. Már nincsenek mélytartalmú beszélgetések, a pár tagjai nem érdeklődnek a másik hogyléte, problémái felől. A pár egy idő után alig beszélget vagy ha igen, akkor a beszélgetések felületesek. Nemcsak a mélytartalmú beszélgetések tűnnek el, de a kedves gesztusok is. A pár magától értetődőnek veszi a szívességeket, ha mégis megteszi a másik és nem köszönik meg egymásnak.

A szakítás közeledtét mutatja az is, hogy a viták egyre inkább megszaporodnak, gyakorlatilag bármilyen apróságon képesek összekapni. A veszekedések ekkor már úgy mond mérgező hatásúak. A felek ekkor már gyakran igyekeznek dühükben minél inkább megbántani a másikat. Az is intő jel lehet, ha a pár tagjai egyre bizonytalanabbak a közös terveiket, jövőjüket illetően. Ha a pár felszabadultabb mások társaságában, akkor az is annak jele, hogy valami elmúlt. Ha a páros tagjai időben észreveszik ezeket a jeleket és adnak még egy esélyt a kapcsolatnak, akkor kemény munkával még meg lehet menteni a kapcsolatot. Ellenben, ha egyik fél sem lát esélyt a folytatásra, akkor érdemes mielőbb lezárni a kapcsolatot, mivel az időhúzás egyáltalán nem célra vezető és a páros csak megkeseríti egymás mindennapjait. Bármilyen nehéz is, beszélni kell a problémákról és eldönteni, hogy hogyan tovább. Mindenesetre az előjeleket érdemes figyelni.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs