2019. december 05.
Kovács autóműhely története egykor és napjainkban

Van amikor egy álomból valóság lesz és nagyobbra nő, mint azt korábban a megálmodó remélte volna. Ilyen a Kovács autóműhely is, melynek kapcsán az alkatreszek.hu webáruházat is meg tudjuk említeni, azonban ennyire ne rohanjunk előre, lássuk szép sorjában a történetet.

[wp_ad_camp_1]

Kovács mérnök álma egy autóműhely volt, ami szorgos munkával valóra is vált. Ez volt a kezdet, amiből mára egy egész országot lefedő autóalkatrész webáruház lett. A Kovács autóműhely messze földön híres volt arról, hogy lelkiismeretes munka zajlik a műhely falain belül, innovatív megoldásokat alkalmazása által. Sőt, az akkoriban még unikumnak számító nyugati típusú gépjárművek problémáira sokszor csak itt találtak megoldást. A családi műhely mellett megtalálható autóalkatrész kis és nagykereskedés egyre komolyabb szerephez jutott, azonban ekkorra a műhely vezetését Kovács István mérnök már nem tudta tovább vállalni. Szerencsére ez nem jelentette a legenda végét, sőt, mi több, további fejlesztésekre került sor. Az udvarba két beálló hellyel, aknával, modern emelővel, a régi telephelyen új szerviz indult. Mi a helyzet manapság?  Az új szerviz ma már nyolc beállóval rendelkezik, váróval, modern fogadóépülettel, raktárral és a legkülönfélébb problémákat is képesek orvosolni. Ezenkívül márkaszervíz és autómosó is kialakításra került.

A kereskedésben az újdonságot az alkatrész webáruház fellendítése hozta meg. Ma már egyik ágazat támogatja a másikat. A webáruház és a szerviz egyaránt komoly sikereket értek el és manapság is effektíven működnek. Látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol megtalálja a teljes történetet. Az alkatreszek.hu webáruházban érdemes szétnézni, ha kiváló minőségű alkatrészeket keres.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs