2021. február 11.
Kossuth rádió online a musor.tv-n

A televíziótól, a műholdas műsorszórástól vagy a legtöbb streaming stílustól eltérően a rádiót helyben hozzák létre és fogyasztják, helyi hírekkel és helyi hirdetőkkel. Így van ez a Kossuth rádión is. Annak ellenére, hogy a nyomtatott média sok területen a pusztulás küszöbén áll, a Kossuth rádió továbbra is erős abban, hogy tájékoztassa Önt arról, mi zajlik az Ön területén.

[wp_ad_camp_1]

Kossuth rádió teljes műsora díjtalanul tekinthető meg a musor.tv weboldalon ezért ne habozzon, keressen fel minket még ma és tekintse meg a Kossuth rádió teljes heti műsorát.  Időről időre, amikor katasztrófa támad, az első dolog, ami kudarcot vall, az internet és a mobiltelefon-hálózatok. A rádióállomások gyakran elsőként nyújtanak időben tájékoztatást a lakosság számára, amelyet akkumulátoros hordozható rádiók fogadhatnak. Más médiumokkal ellentétben a rádió a legtöbb autó műszerfalában is megtalálhatók. Az átviteli közeg és a helyről a helyre történő állandó lefedettség miatt ideális az autóval közlekedők számára. Tehát a Kossuth rádiót akár az autójában is hallgathatja.

A digitális műsorszórási technológiák mellett számtalan szolgáltatás, például valós idejű forgalmi frissítések, köztük balesetek vagy egyéb események állnak a hallgatók rendelkezésére autóikban, és megadják számukra a leggyorsabb útvonal kiválasztásához szükséges információkat.  A fejlődő országokban sok embernek nincs TV-je, és nem tudnak olvasni, de a legtöbbjüknek mégis van rádiója. Ez teszi a rádiót a világ legkönnyebben hozzáférhető médiumává. Részben a vészhelyzeti felkészültségi igények miatt az elkövetkező három évben több mint 30 millió FM rádiót tartalmazó okostelefont értékesítenek. A Kossuth rádió hazánk egyik leghallgatottabb rádiója. Keresse fel a musor.tv weboldalt ha megtekintené a teljes heti műsorukat.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs