2021. december 03.
Kormány gömbfej kínálat várja az internetes áruházunkban!

Az autókban a gömbfejek gömb alakú csapágyak, amelyek a vezérlőkarokat a kormánycsuklókkal kötik össze, és gyakorlatilag minden autóban használatosak. Bionikusan hasonlítanak a legtöbb tetrapod állatban megtalálható gömbfejhez.

Kormány gömbfej megvásárolható online a lehető legjobb áron az alkatreszek.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha önnek is szüksége lenne egyre. A gömbfej egy házba zárt csapágycsapból és foglalatból áll; ezek az alkatrészek acélból készülnek. A csapágycsap kúpos és menetes, és illeszkedik a kormány gömbfej kúpos furatába. A védőburkolat megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön a csatlakozási szerelvénybe. Általában ez egy gumiszerű alkatrész, amely lehetővé teszi a kenőanyag mozgását és tágulását. A mozgásvezérlő gömbfejeket belső rugóval tartják vissza, ami segít megelőzni a tengelykapcsolóban fellépő vibrációs problémákat. Az “eltolásos” gömbfej mozgási eszközöket biztosít olyan rendszerekben, ahol hőtágulás és összehúzódás, lökés, szeizmikus mozgás és torziós erők vannak jelen. A gömbfej lehetővé teszi a szabad forgást egyidejűleg két síkban, miközben megakadályozza az elmozdulást bármely irányba, beleértve az ezekben a síkokban történő forgást is.

A két ilyen csukló és a vezérlőkarok kombinálása lehetővé teszi a mozgást mindhárom síkban, lehetővé téve az autó elejének kormányzását, valamint a rugós és lengéscsillapító felfüggesztést, hogy kényelmessé tegye az utazást. Egy egyszerű királycsapos felfüggesztés megköveteli, hogy a felső és alsó vezérlőkarok (lengőkarok) forgástengelyei párhuzamosak legyenek, és szigorú geometriai viszonyban legyenek a királycsappal, vagy a felső és alsó tengelycsapokkal, amelyek a királycsapot a vezérlőkarokkal összekötik. Amennyiben többet tudna meg a gömbfejekről vagy rendelni szeretne nézzen be az alkatreszek.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs