2021. május 03.
Klímaszerelés Szombathelyen és környékén

Ha klímavásárlás előtt áll, el kell gondolkodni néhány kérdésen: milyen típus alkalmas az otthonába, melyik a legmegfelelőbb márka, mennyibe fog kerülni szereléssel, készülékkel együtt? Először is szükség lesz egy jó szakemberre, aki segít kiválasztani a megfelelő készüléket.

[wp_ad_camp_1]

Klímaszerelés Szombathely harminc kilométeres körzetében szaktanácsadással, ingyenes felméréssel, garanciával. Tóth László több éves tapasztalattal rendelkezik a háztartási és ipari klímaberendezések telepítésében. Hívja bizalommal a 06308428938-as telefonszámon. Segít kiválasztani a megfelelő készüléket. El kell döntenünk, mekkora összeget szánunk a klímaszerelésre. Mivel hosszú távra szóló befektetés tervezünk, jól át kell gondolni, milyen készülék lesz megfelelő. Ha a prémium kategóriák között válogatnánk, akkor a Daikin, Fujitsu, Panasonic, Toshiba és az LG készülékei közül válogathatunk. A középkategóriát a Fisher és a Gree készülékei jelentik. Ha kisebb a költségvetésünk, akkor a HD és a Midea készülékeiben gondolkodjunk.

A készüléket célszerűbb hazai forgalmazóktól beszerezni, mint a nagy áruházláncoktól, ahol a garancia csak nehezen érvényesíthető. Az alapgarancia a készülékeknél három év, egyes márkák – például a Fujitsu, 10 év garanciát vállal a termékeire. A készülék teljesítménye a helyiség méreteitől függ elsősorban, 25 négyzetméterig 2,5 kW, felette 3,5 kW teljesítményű klíma beszerzése ajánlott legalább. Minden értékesített készüléket rögzíteni kell a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában. Tóth László rendelkezik a klímaszereléshez szükséges F-gáz vizsgával, valamint a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval. Várja az Ön hívását a 06308428938-as telefonszámon, vagy a triplaklima.hu oldalon.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs