2015. április 16.
Kiváló LED világítás

Az ember életében nagyon fontos a megfelelő munkavégzés, a hely, ahol az adott munkát elvégzi, valamint a világítás, hiszen fény nélkül nem lehetne dolgozni. De a világítás sem mindegy, hogy milyen. Használhat régi, hagyományos égőket, ám azokat időnként cserélni kell, valamint hamar be is melegszenek, tehát nem gazdaságosak. Van egy újabb fényforrás, a LED, mely a hagyományostól sokkal gazdaságosabb, sokkal jobban megéri a használatot. Érdemes beszerezni, mivel az élettartama is jóval hosszabb, és furcsán hangzik, de nem éghet ki.

[wp_ad_camp_1]

A hőtermelése is minimális, nem forró, tehát nem süt, még akkor sem, ha folyamatosan, hosszú időn át világít. Csak meleg. Ebből is látszik, hogyha nem hőt, akkor fényt állít elő, tehát jobb lesz a világítás ezáltal. Fontos megemlíteni, hogy 20 ezres és 50 ezres órás élettartamra tervezik a LED-eket. Majd kiderül, hogy meddig is bírják. Valamint nem is kell várni a felkapcsolás után, mivel azonnal teljes fényerővel világít. És még a sűrű le- és felkapcsolgatás sem okoz gondot, nem lesz ettől rövidebb az élettartama. A környzetre se nagyon érzékeny, hiszen nincs benne mozgó vagy lengő izzó alkatrész, ezért a rázkódásra is érzéketlen.

Tehát érdemes LED-re váltani, hiszen gazdaságos, és minden szempont szerint megfelel a világításra. Persze még ez a technika elég gyerekcipőben jár, nem nagyon van elterjedve, de idővel hozzászoknak, megkedvelik majd az emberek ezt a fajta világítást is. A Led Leet jóvoltából igen sok LED lámpa közül válogathatnak a látogatók, az áraik is kedvezőek. Lehet meleg fehér színű, és persze hideg fehérrel is világítani. Az előbbit inkább beltérre használják, míg az utóbbit pedig kültérre. A www.ledleet.hu oldalon sok-sok érdekes információval találkozhat az érdeklődő, valamint vásárolhat is LED lámpákat.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs