2021. június 06.
Kert grill vásárlása az interneten

A kerti grill grilltestjében található a motorháztető kivételével az összes többi alkatrész. A motorháztető eltakarja a főzési felületet, és a belsejében lévő fűtött levegő befogására szolgál, ami megnöveli a grill hőmérsékletét.

[wp_ad_camp_1]

Kert grill online várja önt is a citidepo.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha ön is régóta gondolkodott már azon, hogy kerti grillt rendeljen. A gázforrás a főtömlőn keresztül csatlakozik a szelepszabályozókhoz. A szabályozókat olyan gombok vezérlik, amelyek lehetővé teszik annak meghatározását, hogy mennyi gáz engedhető meg a szelepen keresztül az égőig. A legtöbb grill két fő égővel rendelkezik, mindegyikhez szabályozóval. Mindegyik égőnek hosszában apró lyukaik vannak, amelyeken keresztül a gáz kilép. A gázt a propántartályból vagy a földgázvezetékből szállítják, az oxigén pedig a levegőből származik. De honnan ered a szikra? A szikrát általában a grillindító szolgáltatja, amelyet néha gyújtónak is hívnak. Ez egy nyomógomb vagy forgó gomb, amely villamos szikrát hoz létre a gáz meggyújtásához. Az indító piezoelektromossággal hozza létre a szikrát, amely meggyújtja a grillt.

Bizonyos kristályos anyagok (például kvarc, Rochelle-só és néhány kerámia) piezoelektromos viselkedéssel bírnak. Amikor nyomást gyakorol rájuk, töltéselválasztást kap a kristályon belül, és a kristályon át néha rendkívül magas feszültséget kap. Például egy grillindítóban az a durranás hallatszik, hogy egy kis rugós kalapács üt egy kristályt és ezernyi feszültséget generál a kristály felületein. Az ilyen magas feszültség megegyezik azzal a feszültséggel, amely a benzinmotor gyújtógyertyáját hajtja. A kristály feszültsége elég nagy szikrát generál a grillben lévő gáz meggyújtásához. Amennyiben többet tudna meg vagy kerti grillt rendelne, nézzen be hozzánk a citidepo.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs