2016. május 07.
Kényelmes paplan, kedvező áron elvihető!

Az OtthonKomfort webáruházában megtalálhatja a szegedi Naturtex termékeit, széles kínálatunkban pedig minden kedves vásárló kedvére válogathat a pamut, gyapjú, toll, illetve műszál töltetű paplanok között. Minden paplan, kedvező áron kapható, így ne habozzon, látogassa fel weboldalunkat, az otthonkomfort.hu-t és válassza ki az önnek legmegfelelőbb paplant!

[wp_ad_camp_1]

Paplan kínálatunk egyik legkeresettebb termékcsaládja a Medisan, azon belül pedig a Medisan dupla nyári paplan, amely egy gyógyászati termék. Töltete főzhető poliészterszál, fedőanyagának 60% pamut, 40% pedig poliészter. A házhozszállítás ingyenes. A paplan 95 fokon mosható, betegápolási, kórházi célokra ajánlott, de magasabb higiéniát igényelők számára is előnyös lehet. A Liliom nyári pehelypaplan a maga kategóriájában az egyik legmagasabb minőségű, hiszen töltete 90%-a fehér libapehely, 10%-a pedig libatoll. Olyanoknak ajánlott, akik kedvelik a magas minőségű magyar alapanyagú termékeket. Maximum 30 fokon, kímélő programmal érdemes kimosni.

A Selyem gyapjú nyári paplan kockás steppelésű, fedőanyaga 100% pamut szatén, töltete pedig 50%-ban gyapjú, 50%-ban pedig vadselyem. A termék vegytisztítást igényel, és főleg azoknak ajánlott, akik kedvelik a hűsítő hatású, könnyed paplanokat. A Kamilla pamut paplan is rendkívül kényelmes és jó minőségű termék, 100% pamut töltetű, steppelése kockás, töltősúlya pedig 600g. Mosógépben 30 fokon ajánlott kimosni, kímélő programmal. További információkért, és a teljes paplan kínálatért látogassa fel webáruházunkat, az otthonkomfort.hu-t. Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@otthonkomfort.hu e-mail címen, vagy a +36 70 342 8886 telefonszámot tárcsázva.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs