2021. november 28.
Kennedy Ryan legjobb romantikus könyvei

Nem túlzás azt állítani, hogy ez az év összességében nehéz volt. Most minden olyasmit felkeresünk, ami megnyugtathat bennünket, elveszítve magunkat minden olyan dologban, amely értékes optimizmusmaggal tud szolgálni, hogy átvészeljük a napot. Képzeljen el egy szebb holnapot egy romantikus regénnyel.

Kennedy Ryan romantikus regényei várják a book24.hu weboldalon tehát érdemes ide látogatni hogy megtalálhassa kedvencét.  Néhányunk számára a szebb holnap azt jelenti, hogy újra kell nézni kedvenc TV-műsorainkat, vagy meg kell nyomni a lejátszást olyan filmeken, amelyeket több százszor láttunk, és emlékezetből elmondhatjuk az összes párbeszédet. Mások számára ez azt jelenti, hogy egy könyv lapjain töltik az időt, és a benne lévő történeteket élik meg. De ha van olyan műfaj az írott szépirodalomban, amely az utóbbi időben úgy tűnik, hogy boldogságot okoz, az a romantika – és a világjárvány idején, amikor sok minden bizonytalan marad, és nincs hatalmunkban a boldog befejezés, többet jelent olvasói számára, mint valaha. A minden jó ha a vége jó végül is a romantikus műfaj meghatározó jellemzője – szó szerint. Nézze meg a szerelmes regény hivatalos definícióját, és megtalálja azt a két alapkövet, amelyre minden könyv íródik: egy központi szerelmi történet, valamint egy érzelmileg kielégítő és optimista állásfoglalás.

És éppen ezek a szükséges összetevők tették a romantikát a legnépszerűbb műfajok közé, nem pusztán a szépirodalomban. Az eladott tömeges fikciók egyharmada romantika, és a romantika és az erotika együttes műfaja generálja a legtöbb bevételt a vásárolt könyvekből, lényegesen többet, mint a misztériumok és thrillerek, vagy a sci-fi és a fantasy. Kennedy Ryan könyveiért megéri benézni a book24.hu weboldalra. Weboldalunkon megtekintheti elérhetőségeinket is ha a könyvekről szeretne kérdezni.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs