2019. február 15.
Kéményseprő járda a komoly büntetések elkerülése érdekében

Ahhoz, hogy biztonságosan megtudjuk kezdeni a fűtésszezont a kéményseprűknek ellenőrizniük kell a kéményt, hogy minden rendben van-e. Illetve ki kell takarítani az esetleges lerakódásoktól. Viszont mindezt, hogy eltudja végezni előbb oda kell, hogy férjen hozzá.

[wp_ad_camp_1]

Kéményseprő járda biztosítása nem maradhat el, mert akkor az komoly büntetéseket vonhat maga után. Ugyanis így a kéményseprő biztonságosan nem tudja megközelíteni a munkaterületét. A régi kémények esetén a tetőkön sok esetben egyáltalán nem biztosított, vagy ha mégis, akkor legtöbbször régi alkatrészekkel. Amennyiben megvizsgáljuk ezeket a járdákat, akkor a legtöbb esetben korhadt lécekkel és régi fadarabokkal találkozhatunk. Melyek igénybevétele akár életveszélyes is lehet. Viszont nem csak a régi épületeknél, de legtöbbször az új házaknál sem fektetnek erre kellő figyelmet, így nem gondolnak arra, hogy mennyire fontos is, hogy stabil és megbízható legyen a kéményseprő járda. Amennyiben ezt nem biztosítjuk, akkor pedig a kéményseprő nem tudja elvégezni a rábízott munkavégzést, melynek szintén nagyon komoly következményei lehetnek.

Pedig pár évvel ezelőtt még egy jogszabály is született azzal kapcsolatban, hogy szigorúan biztosítani kell a kéményseprő járdát az illetékes számára. Amennyiben az Ön házánál sem található meg a biztonságosan kiépített kéményseprő járda, akkor a legjobb, ha minél előbb intézkedik ezzel kapcsolatban. A magas szakképesítéssel és munkatapasztalattal rendelkező ipari alpinisták erre kiváló választás lehetnek. Ugyanis nem csak gyors és precíz munkavégzést garantálnak, ám ezen kívül még stabilan mozognak a magasban és megvan minden felszerelésük a profi munkavégzéshez. Ne habozzon válassz az ipari alpinistákat.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs