2015. augusztus 03.
Kedvező nyelvtanfolyam árak a Cosmopolitan Lingua Nyelviskolában

Bár sok nyelviskola kínál nyelvtanfolyamokat a fővárosban, az árak és a színvonal igen eltérőek tudnak lenni.  A Cosmopolitan Lingua Nyelviskolában szakképzett, anyanyelvi tanárok és trénerek oktatnak, sokéves szakmai tapasztalattal és jól bevált módszerekkel. Nem véletlen, hogy garanciát vállalnak a nyelvoktatásukért. A magas színvonalhoz képest azonban a nyelvtanfolyamok árai nagyon barátiak. Ilyen alacsony árakkal nem találkozik az ember más helyen Budapest területén csak a Cosmopolitan Lingua Nyelviskolában.

[wp_ad_camp_1]

A cosmopolitan-lingua árak megtalálhatóak a cosmopolitan-lingua.hu internetes oldalon. A százórás intenzív vagy félintenzív nyelvtanfolyam ára a nyár folyamán akciósan mindössze 41,990 forint, ami 40 százalék kedvezményt jelent az eredeti árhoz képest. Az 50 órás hétvégi nyelvtanfolyam ára 29.990 forint, ami kiváló lehetőség azok számára, akik csak hétvégén érnek rá nyelvet tanulni. A cosmopolitan-lingua árak olyan kedvezőek, hogy sokak számára megtetszenek, és rengetegen tanulnak idegen nyelvet a fővárosi nyelviskolában.

Aki befizet egy tanfolyamra a Cosmopolitan Lingua Nyelviskolában, annak egy év áll rendelkezésre, hogy igénybe vegyen öt extra ingyenes tréninget. Ezek között van egy állásinterjú tréning, egy önéletrajzíró tréning, egy tréning a külföldi munkavállaláshoz, egy nyelvtani korrepetálás, valamint egy nyelvvizsga felkészítő tréning.

Emellett minden tanfolyam mellé jár ingyen egy 50 órás szóbeli tréning, mely segít megtanulni a helyes idegen nyelvű kiejtést. A nyelviskola honlapján, melyet a cosmopolitan-lingua.hu internetes címen lehet elérni egyéb ajándékok is várják a nyelvtanfolyamon résztvevőket, köztük ingyenes angol és német szótanuló hanganyagok apró nyelvi feladatokkal, illetve egy 100 kérdéses igaz/hamis kvíz alkalmazás, mellyel játszva gyakorolhatnak a tanulók.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs