2020. december 25.
Karácsonyi dekoráció tippek online

A karácsony a varázslat ideje. Örömteli és családias idő. Ami a díszítést illeti, évente szeretjük megváltoztatni azt. Mi szórakoztatóbb, mint díszíteni? Szinte minden évszakra és ünnepre díszíthetünk, de a karácsony mindenki kedvence.

[wp_ad_camp_1]

Karácsonyi dekoráció tippek olvashatóak a dodo.hu weboldalon, ezért látogasson el ide, ha mindent meg szeretne tudni arról, hogy hogyan lehet szépen dekorálni. A karácsonyi puding illata már a levegőben van, és úton van a 2020-as év végső búcsúja. A karácsonyfa díszítésének hagyománya minden évben az egyik legjobban várt alkalom. Díszeket, fényeket, ajándékokat vásárolnak ennek a fának a díszítésére, abban a reményben, hogy másnap reggel megtalálják a Mikulás ajándékait. A fa tetején lévő csillag, minden ágán a dísz vagy a csillagszóró, a kilincsekre akasztott koszorú képvisel valamit az évünkkel kapcsolatban. Állítólag a németek kezdték a karácsonyfák díszítésének hagyományát. A tényleges fenyőtől a tölgyfán át a műanyag leveles fákig manapság karácsonyfák széles választéka áll rendelkezésre a ház díszítéséhez.

A fa tetején lévő csillag a betlehemi csillagot szimbolizálja, amely a három embert az istállóhoz vezette, ahol Jézust megtalálták. Általában a fa tetejére helyezett a csillag helyét manapság koszorú, vagy más dísz veheti át. A toboz az egyik legjobb díszítőelem, mert bárhonnan beszerezhető (akár a kertből is), és minél többet szerez be, annál jobban mutatnak együtt. Fogjon egy átlátszó tálat, szerezzen be 10-12 tobozt, és szórjon festéket rájuk különböző színben, pl. türkiz, ezüst vagy akár arany. Nagyon jól fognak mutatni, főleg, ha ilyen feltűnő színt választ! További részletekért és információkért keresse fel bátran a dodo.hu weboldalt, és itt hasznos tippeket is találhat azzal kapcsolatban, hogy hogyan legyen otthonának egyedi díszítése.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs