2017. február 12.
Julia Roberts edzésterve és diétája

Julia Roberts nemcsak egy csodálatos színésznő, hanem egy csodálatos ember is. Mezítláb jelent meg a Cannes-i Filmfesztiválon és még így is sikerült belopnia magát az emberek szívébe lélegzetelállító fekete ruhájával. Azt is érdemes tudni róla hogy szereti jó formában tartani magát, azt pedig, hogy mi segít neki legtöbbször cikkünkben elolvashatja.

[wp_ad_camp_1]

A gyönyörű színésznő edzésterve teljesen egyszerű, általában biciklizik vagy úszik, és úgy gondolja, hogy a testmozgás elengedhetetlen a test minden részének és rendszeresen kell valamilyen gyakorlatot végezni, vagy mozogni, viszont soha nem szabad olyan gyakorlatokat végezni amelyek elszívják az ember összes energiáját. Julia nem rajon egyik edzéstrendért sem, és egyszer azzal viccelődött, hogyha ismerné az összes gyakorlatot, és ezeket el is végezné akkor úgy nézne ki mint akit ragasztószalaggal raktak össze. Ahhoz hogy egészséges maradjon, úgy véli nyugodtnak kell maradnia, bőségesen kell aludnia, valamint sok vizet kell fogyasztania. A háromgyerekes anyuka gyermekeinek és saját magának is azt tanítja, hogy egészségesen és tudatosan kell étkezni.

Azt tanácsolja, hogy mindenki tartsa magát távol az alkoholtól, hiszen semmi jóra nem vezet, ráadásul egészségtelen a bőrnek is. Helyettesítse az alkoholt vízzel, és a nagy mennyiségű víz javítja majd bőrét és egészségét is. A színésznő úgy gondolja senkinek nem kéne kínoznia magát szigorú diétákkal, ezért ő sem diétázik, viszont előnyben részesíti a zöldségeket, és távol tartja magát a gyors-ételektől. Julia viszont néha beadja derekát gyengeségeinek, ilyen például a jégkrém, ami kis mennyiségben és ritkán teljesen ártalmatlan. Ami a divatot illeti a színésznőnek nincs konkrét meghatározása erről, alkalomadtán elmegy vásárolni, és azt vesz ami éppen neki tetszik.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs