2019. március 02.
Jobb életre vágysz? Ide kell utaznod!

Talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy mindenkiben van egy kis féltékenység azok felé, akik talál nálunk jobban élnek, jobbak a lehetőségeik, vagy éppen csak szebb helyre születtek.

[wp_ad_camp_1]

Napjainkban talán ez a dolgok még jobban kiéleződött, megnyíltak a határok és, akik csak teheti az elment szerencsét próbálni. Ám mi most annak jártunk utána, hogy melyek azok a helyek, ahol ténylegesebb egy jobb élet várna ránk. Ám miben bizonyul ez meg? Talán abban, hogy jobbak a fizetések, jobb az oktatás, egészségügyi ellátás, kellemes a klíma és olcsóbb az élet. Manapság egyre többen neki vágnak a nagy világnak, vannak akik kalandból, vannak akik kíváncsiságból és vannak akik tényleg végső elkeseredésükből indulnak útra. A legtöbb nyugat-európai országból 25-35 évesen vándorolnak el. A kutatások szerint, mint kivándorló álma Ecuador. Ugyanis ez az a hely, ahol leggyorsabban megy a beilleszkedés. Egyes felmérések szerint nincs még egy hely a világon, ahol ilyen könnyen lehet barátokra lelni, mint itt.

Melyre csak ráadás, hogy a megélhetés költségei igen alacsonyak. Melyet a lakosság 91%-a is alátámasztott. Illetve 94%-a a lakosságnak úgy nyilatkozott, hogy nagyon kellemesen eltudja tölteni a szabadidejét. Vagyis az itt élő embereknek nem kell halálra dolgozni magukat a megélhetésért, ugyanis alacsonyak a rezsiköltségek és az élelmiszerárak egyaránt. Vagyis akár egy félállásból is fenntudjuk tartani magunkat. Az ide érkező külföldiek 45%-a tartotta elképzelhetőnek, hogy végleg letelepedjen ezen a helyen. Ugyan a legtöbb helyen rendre arról olvashatunk, hogy Mexikó cseppet sem biztonságos ország. Ám az ott élő külföldiek mégis nagyon jól érzik ott magukat. Ennek pedig pont az-az oka, hogy Mexikóban élnek a világon a legbarátságosabb emberek.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs