2020. november 03.
Jamaica különleges és csodálatos helyei

Jamaica karibi szigetországa híres arról, hogy laza úticél – végül is a rastafarianizmus otthona. Jamaica kultúrája világszerte is befolyásolta a zenét, a reggae, a dub, a dancehall és a ska stílusokkal – hogy csak néhányat említsünk – és így befolyásolja a globális zenei életet. Kingston fővárosa forgalmas, kozmopolitán város, ahol megismerkedhet azzal a modern kultúrával, amelyről Jamaica annyira híres.

[wp_ad_camp_1]

A Jamaica nyugati részén fekvő Negril környéke tömegeket vonz gyönyörű fehér homokos tengerpartjaival és türkizkék vizével. Itt található a Seven Mile Beach, egy népszerű üdülőhely, ahol számos bár, étterem és szálloda közül lehet választani – a nyüzsgő Rick’s Cafe különösen híres. Ott van még a Long Bay, ahol egy lagúna található, amely korallzátonyainak köszönhetően tökéletes a sznorkelezéshez. Mehet lovagolni a part mentén, vagy katamarán hajózásra indulhat a szikrázó vizen. A Negril barátságos, vendégszerető légkörrel egészül ki, és a világ egyik legjobb tengerparti üdülőhelyeként van számontartva. Maga a tengerpart két öböl mentén terül el, a Bloody Bay-nél – ahol az all-inclusive üdülőhelyek találhatók – és a Long Bay-en, amely inkább a kisebb, alacsony kulcsú szállodákról szól.

A SPA Retreat Boutique Hotel – A tengerparti helyen, a híres Coral strandtól rövid távolságra található ez az előkelő 5 csillagos szálloda, amely nyugalmat és luxust kínál. A Spa Retreat Boutique Hotel számos szolgáltatással, például napozóterasszal ellátott medencével, világszínvonalú masszázs- és wellnessközponttal, valamint a legfinomabb jamaicai és nemzetközi finomságokat főző helyszíni étteremmel várja a vendégeket, kérésre jógafoglalkozásokat is szervez. Az itt található pazar házikókat kőfalak és gazdag fa dekoráció díszíti. Rayon Hotel – Kőhajításnyira a népszerű 7 mérföldes strandtól, a Rayon Hotel egy elegáns 4 csillagos kirándulást jelent, amely lehetővé teszi, hogy valóban elmerüljön Jamaica szépségében és vendégszeretetében.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs