2021. október 04.
Italwax elérhető olcsón az interneten

Sok nő, akik kemény viaszt és lágy viaszt használtak, úgy vélik, hogy a forró viaszbab kevésbé fájdalmas. Mivel a bőr nem érintkezik a viasszal, kevésbé fáj. Amikor a viasz tapad a bőréhez, irritációt, kiütéseket és vágásokat érezhet, amelyek ebben a forgatókönyvben szokásosak. Azonban a forró viaszbab elvégzi a tényleges eltávolítást anélkül, hogy ilyen fájdalmas élményeken menne keresztül.

Italwax várja önt is a probeauty.hu weboldalon, tehát látogasson el ide még ma és megtalálhatja a teljes készletünket a legjobb italwax termékekkel, olcsón. Miután vastag rétegként felvisszük a bőrre, hagyjuk az italwax babokat megszilárdulni. Keményedés után olyan lesz, mint egy műanyag csomagolás, és könnyen le lehet venni a bőrről pamutcsíkok nélkül. Tudta, hogy a lágy viasz tapad a bőrhöz, és növelheti a szőrnövekedést? De ez nem így van a forró viaszbab esetében. A szőrtelenítéshez használt forró viasz a legbiztonságosabb módja a szőrtelenítésnek. Csak a szőrhöz kötődik, és korlátozza a szőrnövekedés számát. Bizonyára megkönnyebbülést érez, miután ezt elolvasta, mivel a legtöbb nőnek meg kell küzdenie ezekkel a benövésekkel, és nagyon frusztráló.

Hányszor égette meg magát gyantázás közben? lágy viaszt ugyanis magasabb hőmérsékleten alkalmazzák, és ha nem vigyáznak rá, égési sérülést okozhat a bőrön. A fájdalommentes viaszgyöngyöket azonban a testével azonos hőmérsékleten alkalmazzák. Tehát soha nem lesz égési problémája, még akkor sem, ha a kozmetikus siet, miközben a forró viaszbabot felviszi a bőrre. Nagy megkönnyebbülés tudni, hogy a bőre biztonságos. A kemény viasz és a lágy viasz késlelteti az újbóli növekedést. A lágy viasz azonban nem garantálja a szőrtelenítést minden szögből. Ez csak forró viaszbabokkal lehetséges. Ha rossz irányba alkalmazzák, a lágy viasz eltorzíthatja a szőrtüszőket, így bármely irányba nőhet. Amennyiben rendelni szeretne nézzen be a probeauty.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs