2015. június 28.
Ismerjük meg a Morgan Stanley-t

A Morgan Stanley a világ élvonalában lévő pénzügyi szolgáltató vállalat. Szakterületén vezető cég, ügyfeleinek teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt. Szakterületei a befektetések, értékpapír-kereskedelem és befektetés-menedzsment.

[wp_ad_camp_1]

A Morgan Stanley egy hatalmas transznacionális vállalat, negyvenkét országban található leányvállalata, mintegy 1300 irodával rendelkezik. Magyarországon Budapesten működtet irodát, már 2006-óta. A budapesti leányvállalat egy ügyviteli és informatikai szolgáltató központ. Ennek a magyar leányvállalatnak az a fő feladata, hogy több fronton is támogassa az anyacég üzleti tevékenységét. A támogatás pénzügyi, informatikai, matemetikai modellezési, hitelkockázatelemzési, piacelemzési területeken jelenik meg, ezen kívül az értékpapír kereskedelmének jogi dokumentációjában is támogató tevékenységet végez. A vállalat 1935-ben alakult Amerikában, mára az összes jelentős pénzügyi központban jelen van szolgáltatásaival.

A cég már 2005-ben megjelent Magyarországon, ám ekkor még csupán egy a fix hozamú befektetési eszközök kereskedelmével foglalkozó üzletágak munkáját támogató matematikai modellező részleget létesített. Az elemző cég volt már a világ harmadik legbefolyásosabb vállalata, jelenleg is hasonlóan előkelő helyet tölt be és egyre erősödik. A szolgáltatásainak színvonala a lehető leggyorsabb ütemben fejlődik, így maradhat mindig piacvezető. Magyarországon számos szakember vágya, hogy a Morgan Stanley munkatársa legyen. Többkörös, kőkemény interjúkon kell részt venni, ahol nem csupán a szakmai felkészültséget, de a jelentkező személyiségének a leendő munkához kapcsolódó részeit is igyekeznek behatárolni.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs