2016. december 23.
Iphone 6 üvegfólia kedvező áron

Prémium minőségű üvegfóliára minden telefonnak szüksége van, hiszen sajnos sokszor megtörténhetnek véletlen balesetek, amikor karcolások, illetve ütések érik a telefont, ilyenkor pedig jó ha van a telefonon fólia. Bővebben az üvegfóliákról és az áraikról weboldalunkon, a screentec.hu-n olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Iphone 6 üvegfólia széles kínálata várja önt is a screentec.hu weboldalon méghozzá a lehető legalacsonyabb árakkal. Sajnos gyakran megtörténik, hogy véletlenül kiejtjük a kezünkből féltett telefonunkat, ilyenkor pedig mindenkinek az a legnagyobb félelme, hogy tönkremegy a képernyő, hiszen egy vagyonba kerülhet kicserélni. Az edzett üveg fóliák tehát nemcsak a zsírktól, olajoktól és egyéb szennyeződésektől védik meg a képernyőt, hanem a karcolástoktól is, sőt mivel zsítaszító kialakításúak, az ujjlenyomatok is kevésbé látszanak meg ezeket az edzett fóliákon. Az üvegfóliák tehát magasabb minőségűek mint a műanyag fóliák, és bár azok megvédik a képernyőt a szennyeződésektől, az üvegfólia az ami igazán biztos védelmet nyújt a töréssel és karcolással szemben.

További információkért és bővebb leírásért mindenképpen keresse fel weboldalunkat a screentec.hu-t, hiszen itt megtalálhatja az üvegfóliák árait, illetve a teljes kínálat is elérhető lesz mindenki számára. Amennyiben kérdései lennének valamelyik termékünkkel kapcsolatban, ezeket nyugodtan felteheti barátságos ügyfélszolgálatunknak a 06 1 222222 telefonszámon, vagy kitöltheti a Kapcsolat menüpont alatt található űrlapot is amiben csak nevét, üzenetét, illetve e-mail címét kell megadnia nekünk. Válasszon egy prémium minőségű Iphone 6 fóliát választékos kínálatunkból és így minden ütéstől, karcolástól és egyéb kártól védve lesz imádott telefonja, ráadásul nem is kell ehhez mélyen a pénztárcába nyúlni!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs