2022. július 01.
Ipari sátor kapható számos tevékenységhez!

A sátorszerkezetek szuper szövetségesek az ipari szektorban, mivel lehetővé teszik, hogy további teret alakítsunk ki az anyag jó be- és kirakodásához, tárolásához vagy feldolgozásához. A kőműves munkákhoz képest számos előnnyel rendelkeznek, és az egyes cégek igényeitől függően többféle kiszerelésben kaphatóak. A sátorszerkezetek valóban lehetnek hordozhatóak, rögzítettek vagy visszahúzhatóak.

Ipari sátor elérhető a gravetti.hu weboldalon kedvezményes áron, tehát nézzen szét nálunk és megtalálhatja a legjobb minőségű sátrakat méghozzá olcsón. Az ipari sátrak alapvető útmutatójában az ipari húzószerkezetek sajátosságait, előnyeit és különböző modelljeit ismertetjük. Kezdjük az alapokkal, vagyis a „sátorszerkezet” meghatározásával. Ezek horganyzott acél teherhordó kerettel és PVC fedőmembránnal (egy vagy kettős membrán az energiateljesítmény javítása érdekében) valósulnak meg. Alternatív megoldásként szendvicspanel burkolatot kaphatnak a kiváló hő- és hangszigetelés érdekében, ami jó módszer a raktár lakhatóságának javítására minden évszakban. Az első sátorszerkezetek a 19. század végén jelentek meg (Vlagyimir Shukhov orosz mérnök az elsők között tervezte őket), és a második világháború után váltak egyre népszerűbbé. Manapság már nem csak az ipari szektorban, hanem a kiállítások, a sport és a szórakoztatás területén is nagyon elterjedtek.

Az ipari sátrak sikerét az általuk nyújtott valódi előnyök határozták meg: könnyű beépítés: a hagyományos kőműves sátrakhoz képest a szerkezetek csökkentik az építési és beépítési időt, köszönhetően a sekély alapozásnak és a kevesebb bürokratikus formalitásnak; takarékosság: az alacsony szerelési költségek és a sekély alapozás hatékony takarékosságot eredményez. További részletekért és rendelésért nézzen be még ma a gravetti.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs