2017. január 27.
Inua szauna – nagy tapasztalat, alacsony ár!

Egy szauna kialakításával, berendezhetünk egy olyan helyet lakásunkban, ahová visszavonulhatunk, vagy ahol a téli napjainkat feldobhatjuk, egy kiadós meleg szaunázással.

[wp_ad_camp_1]

A szauna igen jó hatással van szervezetünkre.  Használata lazít, meghűléses betegségek és allergiás problémák kezelésére kiváló. A magas hőfoknak köszönhetően, izzaszt, tehát a méreganyagok természetes úton tudnak távozni a szervezetünkből és mindezek mellett oldja a stresszt. Az Inua Szauna Kft. évtizedes tapasztalatának köszönhetően, kiemelkedő az egyedi wellness-berendezések tervezésében, mint a szauna, az infravörös kabin, a gőz-szauna, a só-kabin és a kombinált terápiás wellness-berendezések. Minden darabot egyedien, etikusan és környezettudatos módon állítottak elő. Az Inua-vitarium szauna, az infra-kabin és a só-kabin egységét képezi. Itt a hagyományos szaunázáson át, a mély szöveti izzadást és a frissítő só-kabin levegőjét tapasztalhatják meg a használók.

Az Inua Szauna cég fő szempontja, hogy a vásárlók elképzelését tartsák szem előtt. Itt mi választhatjuk ki, hogy milyennek képzeljük el wellness-projektünket. Az Inua Szauna csapata igyekszik minden elképzelést megvalósítani, és az árakat kedvezően alakítani. A szauna-kályhák is, mint minden, ami a szaunázáshoz szükséges, itt beszerezhető. Ezek az elektromos szauna-kályhák megbízhatóak, skandináv gyártótól érkeznek, amikkel a kisméretű vagy nagyobb szauna-kabinokban is, rövid idő alatt érhető el a megfelelő hőmérséklet. Lehetőség van még vezérlő egységek vásárlására is, melyekkel, egy mozdulattal állíthatjuk be a kabin hőfokát. A vezérlőegységek három típusa a Huum mobil applikáció, mellyel a távolból beállíthatja a hőfokot, a Tulikivi érintőképernyős szabályozó, ami a nedves helyiségekbe is beszerelhető és energiatakarékos, valamint a vezérlőegységek legelegánsabb fajtája a Xenio érhető el, ami jelzi, ha már a kabin elérte a megfelelő hőmérsékletet. Bővebb információért és kínálatunk megtekintéséért látogassa meg az inuasauna.hu oldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs