2021. november 09.
Intsen búcsút a szőrszálaknak!

Az Elysion Pro Dióda lézeres gép elhozza a hőn áhított sima, szőrtelen bőrt. Ez a gép világszerte hatalmas népszerűségnek örvend a sima bőrre vágyók körében. Legyen szó bármely területről, az Elysion Pro Dióda tökéletes megoldást nyújt a végleges szőrtelenítésre.

Elysion Pro Dióda lézeres csúcskategóriás szőrtelenítő gépei nem csupán hazánkban, hanem világszerte bizonyítottak! A szépségipar szakemberei és a vendégek egyöntetűen azon a véleményen vannak, hogy az Elysion Pro Dióda lézeres gépek rendkívül hatékonyak és rövid idő alatt eredményt érnek el. Gyakran hallani, hogy az idő pénz, amivel a termék fejlesztői is tisztában vannak, ezért úgy fejlesztették ki ezeket a gépeket, hogy nagyon rövid impulzus időtartam alatt maximális hatékonysággal végezzék a szőrtelenítést. Az Elysion Pro Dióda lézeres szőrtelenítő gép speciális, úgy nevezett „kristályos fagyasztó rendszerrel” rendelkezik, aminek köszönhetően a vendég alig érzi a kezelést, mert a gép amellett, hogy végzi a szőrtelenítést lézeres módszerrel, egyben védi és hűti a bőrt. A lézeres szőrtelenítés lényege, hogy a szőrszál pigment anyagán keresztül a szőrszál belsejébe vezeti a hőt, ami így megsemmisül, gyakorlatilag elég.

Ha szépségipari vállalkozással rendelkezik és szeretne vendégeinek még többet nyújtani, akkor érdemes szolgáltatói körét lézeres szőrtelenítéssel is bővíteni. Az Elysion Pro Dióda gépbérlés által a vállalkozás és a vendég is jól jár. A kezelések időtartama a vendég bőrtípusától, szőrzetétől, valamint a kezelendő felülettől is függ, de alapvetően tíz és hatvan perc közt van. Legalább hat kezelésre van szükség, de maximum tíz alkalomra lehet szükség. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a szortelenul.hu weboldalra és tájékozódjon!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs