2019. október 02.
Intelligens, erős nők – Nem könnyű párt találniuk

A karizmatikus, intelligens nőknek egyáltalán nem könnyű párt találni, hiszen ők egészen másként állnak a randizáshoz, valamint a párkapcsolatokhoz.

[wp_ad_camp_1]

Már egy jó ideje kering a köztudatban, hogy a karakán, intelligens hölgyek nagy bajban vannak, ha társkeresésről, párkapcsolatokról van szó. Ez nem csupán városi legenda, hiszen több kutatás is alátámasztotta már. A határozott, intelligens nők általában magas pozíciót töltenek be, így meglehetősen kevés szabadidővel rendelkeznek. Egy okos nő tisztában van vele, hogy mit akar, valamint, hogy milyen partner képzel el magának és ebből csak egy bizonyos pontig hajlandók engedni. Egy intelligens nő nem játszmázik, nem akar minden áron férfit fogni, mivel nem retteg a magánytól. Félreértés ne essék vágynak a szerelemre és arra, hogy legyen mellettük egy társ, azonban ezt nem mindenáron akarják elérni. Az intelligens hölgyek inkább szinglik, minthogy bele menjenek egy rossz kapcsolatba.

A határozottság, erős kisugárzás és önbizalom, és hogy sokan vezetők, középvezetők, könnyen megrémisztik a férfiakat. A másik nem számára egy ilyen típusú nő megközelíthetetlennek, már-már félelmetesnek tűnhet. Egy független nő, aki a jég hátán is megél, riasztó lehet a férfi számára, aki úgy érezheti, hogy a nőnek egyáltalán nincs szüksége rá, holott a férfiak szeretik ezt érezni. Sajnos az intelligens nők minden helyzetben erősnek akarják láttatni magukat, így párjuk előtt is igyekeznek ezt a látszatot fenntartani, ezáltal nem nyílnak meg, ami minden egészséges kapcsolat alapja volna. Holott, ha a nő képes megnyílni partnere előtt, akkor az hosszútávú kapcsolathoz vezethet. A szerelem megtalálása nem könnyű, de nem is lehetetlen, még az intelligens nők számára sem.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs