2020. október 29.
Indusztriális bútorok és kiegészítők egy helyen!

Az indusztriális belső falak többé-kevésbé opcionálisok voltak az első tetőtér-átalakításokban, így egy nagy nyitott teret hagytak meg, meghatározó szerkezet nélkül. A válasz erre az volt, hogy a teret tárgyakkal határoztuk meg: a konyhai szekrények és készülékek elhatárolták a konyhát, az ágy és a polcok a hálószobát jelentették, a kanapék és a székek pedig a szórakoztató területet.

Indusztriális bútorok és dekor elemek kedvezményes áron rendelhetőek a dodo.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és válogasson kedvére a tálak, az étkezőasztalok, komódok és egyéb indusztriális darabok között.  A szőnyegek elhelyezése segített az otthon különböző területeinek megjelölésében. Weboldalunkon indusztriális szőnyegeket is talál majd. Mivel régen költséges volt olyan indusztriális dolgokat beépíteni, amiket eltakarták a csöveket, ezek a helyükön maradtak, és a stílus meghatározó jellemzőjévé váltak. A téglafalak, mennyezeti gerendák és beton- vagy fapadlók emlékeztettek az épület eredeti rendeltetésére. A fém és a fa az a két anyag, amely megmarad, és ezek az indusztriális stílus szerves részévé váltak. Weboldalunkon talál majd króm függőlámpákat, valamint mahagóni dohányzóasztalt is.

Más stílus nem azonosítható ilyen erősen a fém és a fa elemekkel. A fa melegséget és textúrát kölcsönöz, míg a fém elegáns és modern. Az indusztriális stílus egyszerű esztétikájának megfelelően a színpaletta a meleg semleges felé hajlik. A meleg színek, mint a barnák és a bézsek, lágyítják az indusztriális éleket, hogy a tér hívogatóbbá váljon, a semleges tónusok pedig nem vonják el a figyelmet a szabadon látható elemekről. Amennyiben megtekintené a teljes indusztriális kínálatot vagy többet tudna meg a rendelésről és a kiszállításról, nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a dodo.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs