2022. február 28.
Indiai ginzeng akciós áron az interneten!

Az Ashwagandha (indiai ginzeng) többféle formában létezik. Rágógumik, kapszulák, folyékony cseppek és porok formájában kapható, amelyeket italokba keverhet. Függetlenül attól, hogy milyen irányba megy, az adagolás általában napi kétszer 500 mg. Ami a biztonságot illeti, ez leginkább a kiegészítők minőségétől függ.

Indiai ginzeng olcsón rendelhető a vitaminstore.hu weboldalon, tehát látogasson el még ma webáruházunkba és válassza ki az igényeihez leginkább illő ginzeng terméket. A stresszes vagy szorongó, illetve krónikus betegségben szenvedők ashwagandhát használhatnak, hogy megkönnyítsék állapotukat. Az ájurvédikus gyógyászatban gyógynövényként használt indiai ginzeng, közismertebb nevén téli cseresznye, széles körű előnyökkel és hatókörrel rendelkezik számos probléma kezelésében. A férfiak szexuális hiányosságainak kezelésében rendkívül hatékony az Ashwagandha. Előnyös az izomgyengeség, a pajzsmirigy alulműködés, a cukorbetegség, a szorongás, a stressz stb. kezelésére. Indiában téli cseresznyeként vagy gyakrabban Ashwagandha néven is ismert, az indiai ginzeng lényegében a ló szagát jelenti. Ez annak köszönhető, hogy a növény gyökerei a lóizzadáshoz hasonló szagot árasztanak. Az Ashwagandha kiterjedt terápiás tulajdonságokkal rendelkezik, és intenzív érdeklődést mutatnak iránta a modern orvostudományban.

Az indiai ginzeng főként alkaloidokból és laktonokból áll. A gyógynövény emellett bőségesen tartalmaz tanninokat, vasat, zsírsavakat, nitrátot, káliumot, glükózt és antioxidánsokat is. Ezenkívül nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat. Könnyen megtalálhatja az indiai ginzenget különböző formákban, például kapszulákban, teában, porban és egyéb kiegészítőkben. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne nézzen be a vitaminstore.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs