2020. június 28.
Ilyenkor is érdemes STD szűrésre menni

Kezelés nélkül a szexuális úton terjedő fertőzések, amelyeket gyakran nemi úton terjedő betegségeknek (STD-knek) hívnak, súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak. Ezek a következők:  meddőség, rák, vakság, szervkárosodás.

[wp_ad_camp_1]

Vírusos időszak alatt is: STD szűrés a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon, ezért kattintson ide, ha ön is többet tudna meg az STD szűrésről, vagy ha úgy érzi, itt az ideje tesztelni magát ls partnerét, hiszen nálunk időpontot is foglalhat.  A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) megbízható forrásának becslései szerint az Egyesült Államokban évente körülbelül 20 millió új STD-s eset fordul elő. Sajnos sok ember nem kap azonnali kezelést az STD-re. Rengeteg STD-s betegnek nincs tünete vagy nem feltűnőek ezek, ami megnehezítheti a diagnózist. Az STD-k körüli ítélkezés rengeteg embert tart vissza a teszteléstől. De a tesztelés az egyetlen módja annak, hogy biztosan megtudjuk, van-e ilyen betegségünk, ezért sosem szabad szégyellni azt, ha valaki elindul szűrésre.

Ha hosszú távú, kölcsönösen monogám kapcsolata van, és mind a partnerét mind önt megvizsgálták már ezelőtt, akkor valószínűleg nincs szüksége rendszeres STD tesztelésre. De a hosszú távú kapcsolatokban sok embert még nem teszteltek, mielőtt kapcsolatba léptek. Ha ez a helyzet önnel és partnerével, akkor előfordulhat, hogy egyikük vagy mindkettejük évek óta diagnosztizálatlan STD hordoz. A legbiztonságosabb a tesztelés. Amennyiben többet tudna meg a tesztelés fontosságáról, vagy éppen a tesztelés menetéről, ezt is megteheti, csak látogasson el bátran a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra és itt minden tudnivalót megtalál majd. Kérdéseivel forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz, és csapatunk minden kedves érdeklődő kérdésére azonnal választ ad majd.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs