2019. március 12.
Illinois legszebb helyei

Ha szeretné felfedezni az Egyesült Államok középnyugati részét, menjen Illinoisba, hiszen itt csodaszép vidéki városokat találhat. A Michigan-tó partján nyugodtan pihenhet, és kis falvakat is meglátogathat amelyek történelmi épületekkel rendelkeznek. Illinois-ban található például Chicago is, de ezen kívül más városokat is megéri fellátogatni.

[wp_ad_camp_1]

Az állam harmadik legnagyobb városa Rockford, ahol megtalálható az Anderson japán kert. Sokan tartják azt a Egyesült Államok legszebb japán kertjének, és minden bizonnyal gyönyörű hely a nap eltöltésére. A május és október között nyitva tartó szezonális kertek tökéletesen karbantartottak. A növényeket, a tereprendezést gondosan és módszertanilag tervezték, természetes vizes jellemzőkkel, hidakkal, pagodákkal és lámpákkal, amelyek segítettek a lélegzetelállító mestermű létrehozásában. Vegye elő a térképét és menjen a Cypress Bridge-re, amely a Reflexió kertjéhez vezet.

Champaign-Urbana városában található az Illinois-i Egyetem, az állam legnagyobb egyeteme. Ez egy főiskolai város ragyogó példája. Technikailag Champaign-Urbana két különálló város, de egy nagyvárossá egyesül. Látogassa fel a Spurlock Múzeumot, amely a világ minden tájáról származó, lenyűgöző leletek gyűjteménye. Akár ízletes kávét keres, vagy a heti vásárlást szeretné elvégezni, a piactér erre tökéletes hely, ahol szombatonként időt tölthet. Az állam déli csúcsán található az alagút-hegyi ösvény, egy kevésbé ismert, de gyönyörű célpont Illinoisban, amit érdemes megnézni. Az ösvény öt mérföld hosszú és számos hosszú alagúton halad át. A terület nagy része a visszanyert mezőgazdasági földterület, a táj pedig lélegzetelállító. Akár a sétát, a kocogást vagy a kerékpározást választja, a zúzott kavicsos ösvényen kényelmesen eljuthat a céljához.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs