2019. május 18.
Igazán jó választás lehet a Huawei P30 Pro

Napjainkban igazán nehéz követni az okos telefonok divatját, ugyanis napi szinten dobnak piacra újabbnál-újabb modelleket. Viszont, mi most egy csúcstechnológiát szeretnénk bemutatni.

[wp_ad_camp_1]

A Huawei egyik legújabb modellje már külsőre is elbűvölő ugyanis csodás színekkel látták el őket a tervezők. A készülék csodálatos kék színekben játszik, melyet az égbolt, illetve az űr színei ihlettek. A kék különböző árnyalataival játszanak, melyek a sarki fény szépségét adja vissza. A nem csak a külső, de a benne található belső is csodás. Manapság az okos telefonok esetében az egyik legfontosabb opciónak a kamera számít. Ebben a készülékben egy Leica Quad kamrás rendszer biztosítja azt, hogy a tulajdonosa a fényképek által az egész világot megismerje. Különlegessége abban rejlik, hogy egy teljesen egyedülálló Super Zoom lencsét tartalmaz, amely 40 MP-es szuperfényérzékeny kamerát és egy 20MP-es utlraszéles látószögű lencsével van ellátva. Ennek köszönhetően a felhasználók olyan szabadságot kapnak, melyek a legszebb pillanatokat élethűen örökíthetik meg.

Továbbá elmondhatjuk még róla, hogy egy új periszkópos telefotó lencsének köszönhetően jobb optikai közelítési képességeket lehet belezsúfolni a kisméretű házba. Mindezt úgy közben a képminősége semmit sem romlik. Olyan 10x-es hibrid nagyításra képes ez a kis készülék, melynek köszönhetően már olyan dolgokat is megláthatunk, lefotózhatunk, melyre eddig nem voltunk képes. Igazán érdekes lehet az 50x-es nagyítás, melyről túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy akár a Holdat is letudjuk hozni az égről. Erről a készülékről úgy is beszélhetünk, mint a fény evolúciójáról. Ugyanis megtalálható benne egy SuperSpectrum érzékelő, a Kirin 980 lapka a saját fejlesztésű algoritmus kiváltó együttműködése, melynek köszönhetően 40%-al több fényt biztosít.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs