2021. május 26.
Ideális munkák 2021 nyarára

Legyen szó munkát kereső középiskolás vagy főiskolai hallgatóról, vagy szakemberről, aki extra pénzt akar keresni, érdekes lehetőségek kínálkozhatnak 2021 nyarára.

[wp_ad_camp_1]

Mint a legtöbb dolog 2020-ban, a COVID-19 odavágta a nyári munkaerőpiacot. De az oltások széles körű elérhetőségével és az egész országra kiterjedő korlátozások enyhítésével 2021 nyara egy lépéssel közelebb kerül a nyári munkaerőpiac normális helyzetéhez. E pozitív fejlemények ellenére azonban azoknak, akik jövedelmet keresnek ezen a nyáron, nagyobb szerencséjük lehet egy olyan munka után, amely általában nem kapcsolódik a nyári munkaerőpiachoz. Az éttermi/élelmiszeripart a COVID-19 világjárvány különösen súlyosan sújtotta, olyannyira, hogy sok szakács, konyhai dolgozó és kiszolgáló, akik elvesztették az állásukat, teljesen karriert váltottak. Ennek eredményeként az éttermek jelentős munkáshiánnyal szembesülnek, amikor felkészülnek az újranyitásra.

Lehet, hogy az éttermi munkavégzés nem az első dolog, amelyre gondolnak az álláskeresők, amikor elképzelik a tipikus nyári munkát, de ha érdekli az iparba való behatolás, akkor 2021 nyarán itt az ideje, hogy éljen ezzel a lehetőséggel. A LinkedIn 2021. márciusi jelentése szerint az állattenyésztés jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő iparág. A jelentés a kereslet növekedését a háziállatok örökbefogadásának jelentős növekedésével magyarázta a COVID-19 pandémia csúcspontja alatt. Ahogy az emberek alkalmazkodnak az új háziállatokhoz, most szívesebben költenek több pénzt háziállataikra, és szakszerűen ápolják őket. A megnövekedett igény az ápolói pozíciókban azt jelenti, hogy valószínűleg megnövekedett igény lesz az ápoló asszisztensek iránt, vagy más egyedülálló lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek tapasztalatokat szerezhetnek az iparban. Az ipar behatolásában érdekelt főiskolai hallgatóknak figyelniük kell ezekre a pozíciókra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs