2020. december 24.
Hüvelytabletta vásárlása webáruházból

A bakteriális vaginosis (BV) a nők hüvelyi váladékozásának leggyakoribb oka a reproduktív években. A BV általában akkor fordul elő, ha a hüvelyben több káros, baktérium található. Pontosabban, a BV akkor alakul ki, amikor a hüvelyben kolonizáló Lactobacillus baktériumok normális egyensúlyát felborítja más baktériumok túlszaporodása. Erre jó megoldás lehet egy szuper hüvelytabletta.

[wp_ad_camp_1]

Hüvelytabletta rendelhető mindössze néhány kattintással a wavita.hu weboldalon, ezért ne habozzon, bátran keressen fel minket és itt megtudhat mindent a hüvelytablettákról, valamint rendelhet is Idelyn Beliema termékeket méghozzá olcsón. Noha nincs végleges válasz arra, hogy mi okozza a BV-t, ismert néhány tényező, amely megnöveli a megbetegedés kockázatát, ideértve az új vagy több szexuális partnert, a terhességet stb. Bár sok nőnek nincsenek észrevehető tünetei, aki ezzel a problémával küzd észlelheti a következőket: halszerű hüvelyi szag, fehér vagy szürke kóros váladék, amely vizes vagy habos lehet, hüvelyi viszketés és/vagy irritáció érzése vizelés közben. A BV-t hüvelytablettákkal kezelik, és nem reagál az élesztőgombák elleni gombaellenes gyógyszerekre, bár a tünetek hasonlóak.

Ha partnere férfi, akkor nem lesz szüksége kezelésre, de ha van női partnere, akkor lehet, hogy neki is van BV-je, és orvoshoz kell fordulnia. Ha nem kezelik, a BV növelheti az STI-k és a HIV fertőzésének kockázatát, valamint koraszüléshez is vezethet. Normális esetben a hüvelyében egészséges a gombák és a baktériumok egyensúlya, de bizonyos tényezők ezt az egyensúlyt felbonthatják, erre is jó a hüvelytabletta, amit weboldalunkon, a wavita.hu-n megrendelhet. Feltétlenül beszéljen orvosával a hüvelyi kellemetlenségekről és tünetekről a rendszeres ellenőrzések során, még akkor is, ha ezek kicsik. Rendelje meg tőlünk hüvelytablettánkat és ez megold majd minden hüvelyi gondot.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs