2020. november 10.
Husqvarna bérlés online

A Husqvarna Soff-Cut egy olyan rendszer, amelyet a betonlapok öntése után az összehúzódási hézagok Ultra Early EntryTM fűrészelésére fejlesztettek ki. Ez az optimális megoldás a véletlenszerű repedések kockázatának minimalizálására, amely az egyik legdrágább és legsúlyosabb probléma, amellyel egy konkrét vállalkozó szembesül.

[wp_ad_camp_1]

Husqvarna bérlés kedvezményes árakkal vár mindenkit az epo-trend.hu weboldalon, ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk bátran és megtalálhatja majd bérelhető gépjeinket.  A fő előnyei a Soff-Cut gépnek a magas termelési ráta, valamint az öntési és vágási lehetőség. Emellett az egyenes, sekély, éles szélű vágások jó megjelenést garantálnak. Az LT 6005 egy kiegyensúlyozott és erős talajtömörítő, amelyet a szemcsés és összetartó talajok, például az agyag és az iszap hatékony tömörítésére fejlesztettek ki. Ideális árkokba vagy más szűk terekbe történő tömörítéshez, például oszlopok és csövek körül. A legújabb Honda GXR120 motorral van felszerelve, amelyet kifejezetten ilyen gépekhez terveztek. A talajtömörítő kiváló irányítást, alacsony zajszintet és alacsony károsanyag-kibocsátást kínál.

Hatékony a tömörítés a kompakt, tartós alvázba szerelt erőteljes Honda motornak köszönhetően, amely nagy sebességet és nagy ütőerőt biztosít. Az egyetlen emelési pont és a kormány íján lévő görgők megkönnyítik a helyszíni kezelést. Szállító kerék készlet tartozékként is kapható. A háromállású fojtószelep (alapjárat, teljes sebesség, leállítás/zárás) szintén lezárja az üzemanyag-vezetéket a szivárgás megakadályozása érdekében. A kiegyensúlyozott kialakítás kiváló tapadást és manőverezési lehetőséget biztosít. Könnyű hozzáférés van az összes szervizponthoz, beleértve az olajszint-ellenőrzést, a légszűrő tisztítását/cseréjét. Óramérővel, légszűrő jelzővel és olaj figyelmeztető jelzővel is rendelkezik. Ha kibérelné ezt a szuper gépet kattintson bátran az epo-trend.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs