2020. november 15.
Htc Duratiq csiszoló bérlése

A DURATIQ 8 egy teljesen új platform generáción alapuló csiszoló, amelynek középpontjában az üzembiztonság, a pontosság, az irányítás és a teljesítmény áll. Többek között a gép rendelkezik egy teljesen új és intuitív, digitális kezelőpanellel, valamint ugyanolyan intelligens távirányítóval.

[wp_ad_camp_1]

Htc Duratiq bérelhető kedvezményes áron az epo-trend.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran ha többet tudna meg ezekről a gépekről. A csiszolófej és az elektromos burkolat teljesen porálló, hermetikusan lezárt kialakítása megnöveli az összes alkatrész élettartamát, miközben a csiszolás pontosságát növeli. A kiegyensúlyozott alvázkialakítás megkönnyíti a DURATIQ 8 kezelését, jobb ergonómiával és fokozott biztonsággal. A gép sokféleképpen konfigurálható. A duratiq egy teljesen újratervezett gép, több mint 100 új funkcióval, megoldással és részlettel rendelkezik, amelyek megfelelnek világszerte a professzionális felhasználók és szakemberek világosan meghatározott követelményeinek és elvárásainak. A HTC DURATIQ egy teljesen új, intuitív HMI nevű digitális kezelőpanellel és egy ugyanolyan intelligens távvezérlővel érkezik, hogy felfedje a jövőt.

A DURATIQ szíve, az őrlőfej egy teljesen új kialakításra épül – a pontosság és az erő egyenlő részén alapul. A teljesen pormentes, hermetikusan lezárt kialakítás megnöveli az összes alkatrész élettartamát, ezért rengeteg előnnyel jár. A DURATIQ egy teljesen új futómű-kialakításon alapul, teljes mértékben figyelembe véve a súlypontot, a manőverezhetőséget és az érzést. Ez megkönnyíti a DURATIQ használatát, jobb ergonómiával és fokozott biztonsággal. A DURATIQ számos olyan újítást tartalmaz, amelyek kölcsönhatásba lépnek a hatékonyság növelése és a munkakörnyezet javítása érdekében. További részleteket az epo-trend.hu weboldalon talál ahol a bérlés információit is megtalálhatja.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs