2016. december 29.
Hoverboard kedvezményes áron

A hoveroardok használatának elsajátítása rendkívül egyszerű, hiszen csak fel kell állni rá, majd előre vagy hátra helyezni a testsúlyt és már kezdődhet is a száguldozás. Kanyarodáshoz pedig jobbra vagy balra kell billenteni a lábat. A hoverboardok manapság nagyon elterjedtek ezért ha ön is meglepné magát vagy családját egy ilyen járművel, akkor most van itt a megfelelő alkalom!

[wp_ad_camp_1]

Hoverboard kedvezményes áron csakis a kulonlegesbolt.hu weboldalon elérhető. Az A8 hip hop hoverboard az egyik legkelendőbb hoverboard kínálatunkban, amely most akciós áron kapható és külön burkolatot is lehet vásárolni hozzá. A hoverboard nagyon jó szórakozási és kikapcsolódási lehetőség, ráadásul a koordinációs képességet is fejleszti. A G-szenzorok miatt használata nagyon egyszerű, mindössze pár perc kell az elsajátításához. A hoverboard maximum 120 kg súlyt bír el, működéséhez pedig minimum 20 kg szükséges. A hoverboardokat cégünk 1-2 munkanap alatt kiszállítja ráadásul teljesen díjmentesen, és minden termékünkre 1 évig pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Az elektromos jármű könnyűszerrel megküzd az emelkedőkkel, akadályokkal, és nagyon könnyen alkalmazkodik. Erős és strapabíró Samsung akkumulátorral rendelkezik, ami kibír akár 15-30 kilométert is. Vásárlás előtt figyeljen oda a hoverboard kerekeire, hiszen a kerékméret nagyon fontos. További információkért és részletekért nem árthat felkeresni weboldalunkat a kulonglegesbolt.hu-t, hiszen itt a teljes kínálat és az árak is elérhetőek. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a hoverboardokról, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címen, de tárcsázhatja a +36 70 249 38 39 telefonszámot is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs