2021. szeptember 15.
Hová érdemes utazni? Seychelle vagy Mauritius?

Annak, aki szeretne egy földi paradicsom szépségű helyre utazni Mauritius és a Seychelle-szigetek egyaránt megfelelő választás. Azok, akik a Seychelle-szigetekre szeretnének utazni, nagyon gyakran megfontolják, hogy az azonos térségben lévő Mauritiust válasszák másik alternatívaként, ha a Seychelle-szigetek esetleg valamilyen okból mégsem jöhet szóba. De, melyik a jobb választás?

Seychelle szigetek utazás másik lehetséges alternatívájaként gyakran kerül szóba Mauritius. Mindkét helyről elmondható, hogy elképesztő természeti látnivalókkal rendelkezik. A Seychelle-szigetek előnye, hogy mindössze három óra az időeltolódás, ami azt jelenti, hogy aki nehezen akklimatizálódik egy-egy utazást követően az idő eltolódás miatt, annak érdemes ezt a két desztinációt számításba venni. Habár a repülési idő nem kevés, ugyanis európai átszállóhelyről is körülbelül kilenc órát kell utazni. Ugyanakkor mindenképp érdemes elutazni ezekre a csodálatos helyekre, hiszen felejthetetlen élményekben lehet része. Mauritius és a Seychelle-szigetek között talán az a legnagyobb különbség, hogy Mauritius mozgalmasabb, míg a Seychelle-szigetek sokkal nyugodtabb, mondhatni romantikusabb.

A Seychelle-szigetek a nászutasok, szerelmes párok, házaspárok, illetve a kisgyermekesek kedvelt desztinációja. Viszont, akik szeretnének szórakozni, mozgalmasabb programokra vágynak, annak Mauritius izgalmasabb hely. Mauritiuson vásárlásra is jóval több lehetőség van, illetve az emberek is sokkal nyitottabbak. Egy biztos, akármelyik szigetre utazik el, biztosan nem fogja azt érezni, hogy kidobott pénz volt. Ha szeretne eljutni ezekre a desztinációkra, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az invia.hu weboldalra és tájékozódjon az utazások kapcsán!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs